Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

TOKİ İndiriminde 3 Kat Başvuru

TOKİ’nin indirim kampanyasından 33 bin kişi faydalandı.

yapi.com.tr
TOKİ İndiriminde 3 Kat Başvuru

TOKİ Başkanı Ergün Turan, borcunu ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve işyeri alıcıları için başlatılan indirimden 33 bin 234 kişinin faydalandığını belirterek, bir önceki kampanyaya göre yaklaşık üç katı başvuru olduğunu söyledi.

TOKİ Başkanı Ergün Turan yaptığı yazılı açıklamada, borcunu ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve işyeri alıcıları için 23 Şubat-19 Mart 2015 tarihleri arasında indirim kampanyası düzenlendiğini anımsatarak, kampanyada, borçlarını peşin ödeyenlere yüzde 20 indirim uygulandığını söyledi. Borcunu erken kapatıp tapusunu almak isteyen konut ve işyeri alıcılarından gelen yoğun talep nedeni ile geri ödemeleri devam eden gayrimenkuller için indirim kampanyası düzenlendiğini ifade eden Turan, “ Bu yıl düzenlenen kampanyaya ilk günden yoğun bir ilgi gerçekleşti. Son indirim kampanyamızdan yaklaşık 12 bin kişi yararlanmıştı. Ancak bu yıl düzenlediğimiz kampanyaya yapılan başvuru, bir önceki kampanyada yapılan başvurunun üç katına yaklaştı. Kampanyamızdan 33 bin 234 kişi faydalandı” diye konuştu.

Konut ve işyeri sahipleri faydalandı

Kampanyadan, satışları 2012 yılı sonuna kadar gerçekleştirilmiş ve geri ödeme taksiti 2012 yılı sonuna kadar başlamış, geri ödemeleri hâlihazırda devam eden, konut ve işyerleri sahiplerinin yararlandığının altını çizen Turan,“ TOKİ’nin indirim kampanyası 19 Mart 2015 tarihinde tamamlandı. Bu tarihten sonra yapılacak borç kapatmalarında söz konusu indirim oranından yararlanılması mümkün olmayacak” dedi. İndirim kampanyası kapsamında TOKİ tarafından satışları 2012 yılı sonuna kadar gerçekleştirilmiş, geri ödeme taksiti 2012 yılı sonuna kadar başlamış ve geri ödemeleri hali hazırda devam eden 188 bin 230 konut ve 910 işyeri bulunuyordu.

http://www.yapi.com.tr/haberler/toki-indiriminde-3-kat-basvuru_129557.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!