Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

TOKİ'den 27 İlde Açık Artırmayla Satış

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), İstanbul, Ankara, Antalya, Trabzon, Gaziantep, Adana, Malatya, Diyarbakır gibi büyükşehirlerin de aralarında bulunduğu 27 ilde 134 iş yeri ve konutu satışa sunacak.

yapi.com.tr
TOKİ'den 27 İlde Açık Artırmayla Satış

TOKİ, vatandaşların cazip koşularda konut ve iş yeri sahibi olabilmeleri amacıyla yeni fırsatlar sunmaya devam ediyor. Bu kapsamda 27 ildeki 55 iş yeri ile 79 konut, 17 Mart'ta gerçekleştirilecek açık artırmayla satılacak. Satışa sunulacak taşınmazlar, İstanbul, Ankara, Antalya, Adana, adıyaman, afyonkarahisar, Balıkesir, Bingöl, Bolu, Çankırı, Diyarbakır, Elazığ, Malatya, Kütahya, Nevşehir, Şanlıurfa, Sivas, Kahramanmaraş, Trabzon, Tunceli, Kayseri, Karabük, Konya, Erzincan, Gaziantep, Giresun ve Hakkari'de bulunuyor.

Yüzde 10 peşin 240 ay vadeyle konut

Konya İmrenler Projesi'nde yer alan 110 metrekare 3+1 niteliğinde iki konut, yüzde 10 peşin 240 ay vadeyle, 93 bin 903 liradan satışa çıkarılacak taşınmazlar arasında yer alıyor. Ankara Şereflikoçhisar, Bingöl Genç Güveçli ve Çankırı Atkaracalar projelerindeki konutlar yüzde 12 peşin 180 ay, Giresun Dereli, Kütahya Simav, Nevşehir merkez, Trabzon Vakfıkebir ve Tunceli Hozat projelerindeki konutlar ise yüzde 15 peşin 120 ay vadeyle satılacak.

Afyonkarahisar Gömü ve Serban Tarımköy, Ankara Karacaören, Ankara Eryaman 10. etap, Antalya Kepez 1. bölge ve 2. bölge, Bolu merkez Karaköy, Diyarbakır Ergani, Elazığ Sürsürü, İstanbul Fatih Sulukule, Kahramanmaraş Elbistan ve Serintepe, Malatya merkez Çamurlu Memursen ve alt gelir, Trabzon merkez Bahçecik projelerinde yer alan konutlar, yüzde 25 peşin 120 ay, Balıkesir Ayvalık Projesi'ndeki taşınmazlar da yüzde 25 peşin 36 ay vade seçenekleriyle satışa çıkarılacak.

Açık artırmada, Adana Seyhan Barış Mahallesi ve Şambaydı, Ankara Eryaman 10. etap, Adıyaman merkez, Ankara Altındağ Aktaş 3. etap, Erzincan Üzümlü Tarımköy, Gaziantep Islahiye Fevzipaşa, Hakkari merkez, Karabük Safranbolu, Kayseri Yeşilhisar 2. etap, Kütahya Gediz Umurbey, Malatya İnönü Mahallesi Çamurlu, Malatya merkez, Nevşehir Ürgüp, Sivas Divriği ve Şanlıurfa Hilvan'daki taşınmazlar, yüzde 15 peşin 120 ay vadeyle, yalnızca vadeli olarak satışa sunulacak.

Müzayedeye katılım

Satış müzayedesine katılmak isteyen gerçek veya tüzel kişilerin, toplantı günü salonlarda kurulacak veznelere, katılım teminatı olarak istedikleri taşınmazların her biri için ayrı ayrı ödeme yapması gerekiyor. Muhammen bedeli 20 bin liraya kadar olan taşınmazlar için 2 bin, 100 bin liraya kadar olan taşınmazlar için 5 bin, 100 bin ile 200 bin lira arasındaki taşınmazlar için 10 bin, 200 bin 1 lira üstündeki taşınmazlar için ise 50 bin lira katılım teminatı ödenecek.

Müzayede, 17 Mart'ta TOKİ'nin Ankara bilkent'teki binası merkez olmak üzere, naklen canlı bağlantıyla Turyap'ın İstanbul'daki Genel Müdürlük Müzayede Salonu'nda ve internet üzerinden "www.turyap.com.tr" adresinden saat 14.00'te gerçekleştirilecek. Ayrıntılı bilgiye "www.toki.gov.tr" internet adresinden ulaşılabilecek.

http://www.yapi.com.tr/haberler/tokiden-27-ilde-acik-artirmayla-satis_128979.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!