Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Vefa’dan Boya Tesisi Yatırımı

Vefa, öz sermayesiyle gerçekleştirdiği yatırımlarına 3 milyon TL’lik toz boya tesisini de ekledi. Vefa’nın Dilovası’ndaki üretim üssünde kurulan sektörün ilk ve tek tesisi, en son teknolojiyi kullanan robot sistemi ile konteynerlerdeki boya kalitesini üst seviyeye çıkaracak.

yapi.com.tr
Vefa’dan Boya Tesisi Yatırımı

Vefa, konteyner üretimlerinde kullandığı toz boya tesisini, dünyadaki son teknolojiyi kullanarak 3 milyon TL’lik yatırımla yeniledi. Vefa’nın Dilovası’ndaki üretim üssünde faaliyete geçirilen yeni boya tesisi; ön üretimli yapı sektörünün en yüksek kapasiteli ve en son teknolojiyi kullanan ilk ve tek tesisi olma iddiasını taşıyor.
 
Vefa Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Güner, yeni tesis ve teknoloji yatırımlarına ara vermeden devam ettiklerini belirterek; sektörde bir ilk olan yeni toz boya tesisi ile üretim kapasitelerini artırdıklarını söyledi. Yeni tesisin üretim kapasitesinin ayda 3 bin 150 konteyner olduğunu ifade eden Güner, bu yatırımla birlikte sektör ortalamalarının üzerinde bir boya kalitesine ulaştıklarının altını çizdi. Güner, dünya standartlarında çok daha dayanıklı ve uzun ömürlü ürettikleri yaşam konteynerleri ile Avrupa ve Amerika dahil dünyadaki pazar paylarını da artırmayı hedeflediklerini açıkladı.
 
İş güvenliği en üst düzeyde

Tamamen çevreci olarak dizayn edilen yeni tesisin 250 metre uzunluğa sahip olduğunu vurgulayan Vefa Yönetim Kurulu Başkanı Güner, konteyner parçalarının boyaya hazırlık amacıyla 5 farklı banyodan geçtiğini anlattı. Güner, “Tesiste, 16 metreye kadar tek parça konteyner malzemeleri konveyörler ile tam otomatik olarak taşınarak 6 eksenli robotlar ile yüksek kalitede boyanıyor. Robotla boyama işlemi sayesinde işçi sağlığı için riskler barındıran boyama işlemi insan gücünden tamamen bağımsız olarak gerçekleşiyor. Böylece işçi sağlığı ve iş güvenliğine de en üst düzeyde özen göstermiş oluyoruz” dedi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/vefadan-boya-tesisi-yatirimi_122439.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!