Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

27. Yapı Fuarı – Turkeybuild Ankara'nın En İyi Standları Ödüllerini Aldı

Yapı Fuarları – Turkeybuild’in geleneği olan ve 'Altın Mıknatıs' başlığı altında düzenlenen 'Amacına En Uygun Tasarlanmış Stand Ödülleri' sahiplerini buldu.

yapi.com.tr

Ödüller

27. Yapı Fuarı – Turkeybuild Ankara'nın En İyi Standları Ödüllerini Aldı 27. Yapı Fuarı – Turkeybuild Ankara'nın En İyi Standları Ödüllerini Aldı

Foto: Birincilik ödülü, tasarımını Terminal Design’ın yaptığı Yapkim standının

İsmail Aslan, Buket Çelik ve Dicle Yazıcı’dan oluşan seçici kurul, fuarda yer alan stantları; stand alanının ürünün amacına uygun ve verimli kullanılması, bol miktarda ve çeşitte ürünün sade bir tasarımla sergilenebilmesi, modern tarzda stand elemanları kullanarak markanın ön plana çıkarılmasındaki başarı kriterlerine göre değerlendirdi.

Birincilik ödülü, yapı kimyasalları firması olduğu halde modern tarzda stand elemanları kullanarak ürünün uygulanması, markanın ön planı çıkarılması ve ziyaretçi kabulündeki rahatlık ve estetik nedeniyle, tasarımını Terminal Design’ın yaptığı Yapkim firmasına verildi.

İkincilik ödülü, stand alanını son derece verimli kullanarak gerek logosunu vurgulama biçimi, gerekse ürünün yerleşimi ile ilgili amacına uygun bir stand oluşturması nedeniyle tasarımı Vefa Holding Tasarım Ofisi’ne ait olan Vekon firmasına verildi.

Üçüncülük ödülü ise asma kat ile standın ve ürünlerin uyumluluğu ve bol miktarda ve çeşitte ürün olmasına rağmen sade bir tasarımla sergilenmiş olması nedeniyle tasarımını Pin Tasarım’ın yaptığı Granitaş firmasına verildi.

Mansiyon ödülü de küçük ve köşe stant olmasına rağmen ürün ile mükemmel bir uyum yakalaması nedeniyle tasarımı kendilerine ait olan Endeco (Icosa) standının oldu.

YEM Fuarcılık Özel Ödülüne ise yine tasarımı kendilerine ait olan Kurtoğlu Alüminyum standı değer görüldü.

Sektörün en büyük buluşma platformu olan Yapı Fuarları – Turkeybuild, YEM Fuarcılık tarafından 37 yıldan bu yana düzenleniyor. Yapı Fuarları Türk yapı malzemesi sektörünün dev firmalarını; mimarlar, mühendisler, peyzaj mimarları, müteahhitler, GYO’lar, meslek odaları, resmi ve yerel yönetim temsilcileri, yatırımcılar, akademisyenler, öğrenciler ve ilgili STK’lardan oluşan yapı sektörü profesyonelleri ile bir araya getiriyor.

http://www.yapi.com.tr/yarismalar/27-yapi-fuari--turkeybuild-ankaranin-en-iyi-standlari-odullerini-aldi_125784.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!