Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

27. Yapı Fuarı – Turkeybuild Ankara için Geri Sayım Başladı

YEM Fuarcılık tarafından düzenlenen ve Türkiye yapı sektörünün en köklü ve en görkemli organizasyonlarından olan Yapı Fuarı – Turkeybuild Ankara, 27. kez ziyaretçileri ile buluşacak.

yapi.com.tr

Fuarlar

27. Yapı Fuarı – Turkeybuild Ankara için Geri Sayım Başladı
BAŞLANGIÇ TARİHİ: 23 Ekim 2014
BİTİŞ TARİHİ: 26 Ekim 2014
YER: Congresium - ATO Kongre ve Sergi Sarayı
ŞEHİR: Ankara
DÜZENLEYEN:

YEM Fuarcılık

+ Ajandama Ekle

Katılımcılara eşsiz iş fırsatları sunan ve ziyaretçiler için de farklı seçenekleri bir arada bulabilecekleri özel bir platform oluşturan Yapı Fuarları – Turkeybuild, her yıl istikrarlı biçimde büyüyor ve yapı sektörü profesyonellerine sağladığı faydayı sürekli arttırarak yapı sektörünün tüm aktörleri tarafından yakından takip ediliyor. Yapı Fuarları – Turkeybuild, ulusal veya global firmaların yanısıra mesleki platformları, STK’ları, resmi veya yerel yönetim temsilcilerini, akademisyenleri hatta öğrencileri bir araya getirerek, sektöre değer katanların yanında yerini alıyor.

Yapı Fuarı – Turkeybuild Ankara, geçtiğimiz yıllarda yüzde 20 oranında büyüyerek, 12 bin metrekareye ulaşan, yeni ve modern bir altyapı ve şehir merkezine yakın bir bölgede yer alan yeni fuar alanıyla, katılımcı ve ziyaretçilerine daha verimli bir iş platformu sunuyor. 200’ü aşkın katılımcı firmanın binlerce ürün çeşidini yaklaşık 30 bin ziyaretçiyle buluşturan fuar, özellikle kamu yatırımlarında yer alan karar vericilere sektörün dev markalarındaki gelişme ve yenilikleri görme imkânı da sağlayacak.

1988 yılından bu yana düzenlenen ve bölgenin en büyük ticaret platformlarından biri olan Yapı Fuarı – Turkeybuild Ankara, başkent başta olmak üzere tüm bölgedeki firmaları, ilgili kamu kurum ve kuruluşları ile yatırımcıları, sektör profesyonelleriyle iletişime geçirerek, yeni iş ve yatırım olanakları yaratacak büyük fırsatlar sunuyor.

http://www.yapi.com.tr/etkinlikler/27-yapi-fuari--turkeybuild-ankara-icin-geri-sayim-basladi_125597.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!