Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

'Cam Şişe ve Sürdürülebilir Gelecek' Yarışmasının Birincisi Gözde Öztürk

Geri dönüşüm bilincinin yaratılması ve bu konudaki farkındalığın artırılmasına yönelik çeşitli projeler hayata geçiren Anadolu Cam Sanayii A.Ş tarafından düzenlenen 'Cam Şişe ve Sürdürülebilir Gelecek' konulu afiş tasarım yarışması sonuçlandı.

yapi.com.tr

Yarışma Sonuçları

  • "Cam Şişe ve Sürdürülebilir Gelecek"
  • Birinci: Gözde Özturk
  • İkinci: Emine Yıldırım
  • Üçüncü: Sefa Pala
  • Mansiyon: Ayşe İri
  • Mansiyon: Burcu Giden
  • Mansiyon: Gizem Tuksal
  • Eren Buzluk

“Yaratıcı fikirlere fırsat vermek bizim için her zaman önemli olmuştur. Özellikle geleceğimiz olan gençlerimiz bu anlamda sonsuz bir kaynaktır. Geleceğimizi şekillendirmek için bu sonsuz kaynağı mümkün olan her alanda değerlendirmek gerekiyor. Vizyonu insan sağlığı ve çevreye değer katmak olan bir şirket olarak, işimizi hep bu doğrultuda sürdürürken; gelecek nesilleri bu konuda teşvik edici projelere dahil olmaya özen gösteriyoruz. Türkiye genelinde üniversite gençlerimizin katılımıyla hayat bulan bu yarışma, camın sürdürülebilirliğe olan katkısını en güzel şekilde ifade ediyor. Bu yılki ilk tecrübe, bize gelecek yıllarda da afiş tasarım yarışmasının devam ettirilmesi yönünde doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. 17 üniversiteden 226 başvuru almamız yani yarışmamızın Türkiye’nin bir ucundan diğer ucuna ulaşmış olması da bunun diğer bir kanıtıdır”.

Anadolu Cam Pazarlama ve Satış Başkan Yardımcısı Serdar Özer ise, “İlkini düzenlediğimiz afiş tasarım yarışmamızın bu yılki konseptini belirlerken yola çıktığımız nokta, herkesin sorumlu ve duyarlı günlük davranışları ile sürdürülebilirliğe, dolayısıyla sağlıklı bir geleceğe nasıl katkı sağlayabileceğini hatırlatmaktı. Böylelikle geri dönüşüm bilincinin yaratılması, güçlendirilmesi, dolayısıyla hammadde ve enerji tasarrufuna katkıda bulunmak amaçlandı” şeklinde konuştu.

TÜMÜNÜ GÖSTER HABERİN DEVAMI:   1  |   2
http://www.yapi.com.tr/yarismalar/cam-sise-ve-surdurulebilir-gelecek-yarismasinin-birincisi-gozde-ozturk_108410.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!