Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

THBB 2012 Mimarlık Ödülleri Sahiplerini Buldu

Türkiye Hazır Beton Birliği'nin (THBB), TMMOB Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi’nin düzenleme desteği ile üçüncüsünü gerçekleştirdiği 'Türkiye Hazır Beton Birliği 2012 Mimarlık Ödülleri' sahiplerini buldu.

yapi.com.tr

Ödüller

THBB 2012 Mimarlık Ödülleri Sahiplerini Buldu THBB 2012 Mimarlık Ödülleri Sahiplerini Buldu

Türkiye Hazır Beton Birliği 2012 Mimarlık Ödülleri yarışmasında, Mehmet Konuralp, Nesrin Yatman, Tülin Hadi, Durmuş Dilekçi, Boran Ekinci, Özgür Bingöl, Sema Özsaruhan’dan oluşan seçici kurul; 'Turkcell Ar-Ge Binası' adlı yapıtlarıyla Hasan C. Çalışlar ve İ. Kerem Erginoğlu’nu ve 'My Technic Pro' adlı yapıtıyla Yılmaz Değer’i 'Eş Değer Ödül'e; 'Pendorya AVM' adlı yapıtıyla Hasan C. Çalışlar ve İ. Kerem Erginoğlu’nu ve 'Keyport' adlı yapıtıyla Gül Güven’i 'Teşvik Ödülü'ne layık gördü.

MyMy Technic ProKazananlara ödülleri, dün (1 Kasım Perşembe) TMMOB Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi’nde düzenlenen törenle verildi. Yarışmaya katılan projelerden oluşan sergi, 18 Kasım Pazar gününe kadar görülebilecek. THBB ayrıca, yarışmaya katılan eserler arasından seçilen ve sayısı seçici kurul tarafından belirlenen eserleri ‘Türkiye Hazır Beton Birliği Mimarlık Ödülleri’ kataloğunda yayınlayarak, mimarlık ortamına sunacak. Sergi, TMMOB Mimarlar Odası ile yapılacak bir program çerçevesinde diğer illere de taşınacak.PendoryaPendorya AVM

KeyportKeyport

http://www.yapi.com.tr/yarismalar/thbb-2012-mimarlik-odulleri-sahiplerini-buldu_102698.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!