Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

“Arsa Maliyetleri Düşerse Üretim 3 Kat Artar”

36.Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul’da endüstriyel tesis inşasında uzman olan Çelik Yapı’nın Genel Müdürü İbrahim Korkut ile bir araya geldik. Yerli ve yabancı yatırımcılara anahtar teslim projeler sunduklarını söyleyen Bozkurt, arsa maliyetlerinin yüksekliğini eleştirdi.

yapi.com.tr

36.Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul’da endüstriyel tesis üretiminde uzman Çelik Yapı’nın standını ziyaret ettik. Şirketin Genel Müdürü İbrahim Korkut, Çelik Yapı’nın projelendiremeden faaliyet aşamasına kadar tüm süreci yönetip, kısa sürede teslim gerçekleştirdiklerini dile getirdi.

Sektörde yaşanan sorunlara değinen Korkut, arsa maliyetlerinin çok fazla olduğunu dile getirdi. Korkut, “Arsa maliyetleri sorunu çözülürse endüstriyel tesislere yatırım hacmi 3 kat artar. Böylece Türkiye’de ticaret hacmini büyütür. Mevcut durumda yatırımcı tüm sermayesi ile arsa alıp kredi ile inşaat yapmak zorunda kalıyor” dedi.

Proje geliştirirken yeşil bina kriterlerine dikkat ettiklerini belirten Korkut, “ Hayata geçireceğimiz binanın çevreye duyarlı olmasına özen gösteriyoruz. Böyleye maliyetleri düşürüyor ve şirketin rekabet gücüne destek oluyoruz” dedi.

 

http://www.yapi.com.tr/haberler/arsa-maliyetleri-duserse-uretim-3-kat-artar_108689.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!