Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

KYK Yapı Kimyasalları Kuzey Irak'ta Büyüyecek

KYK Yapı Kimyasalları Yönetim Kurulu Başkanı Onur Sürmeli, Kuzey Irak odaklı dış pazar politikaları olduğunu söyledi. Kuzey Irak’ın yıkılan bir ülke olduğuna dikkat çeken Sürmeli, "Bölgede önemli oranda satış yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz" dedi.

yapi.com.tr

KYK Yapı Kimyasalları Yönetim Kurulu Başkanı Onur Sürmeli ile 36. Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul’da bir araya geldik. Sürmeli, dış pazarda Kuzey Irak’a ağırlık verdiklerin söyledi. Bölgede bayilikleri bulunduğunu belirten Sürmeli, Kuzey Irak'taki fuarlara da katıldıklarını ifade etti. Sürmeli, şirketin Kuzey Irak'ta yaptığı işlerin katlanarak devam edeceğini söyledi.

Yılda 15 bin kişiyi eğitiyor

Eğitime verdikleri önemi fuarda yansıtmak istediklerini belirten Sürmeli bu amaçla küçük bir sınıf kurduklarını dile getirdi. Sürmeli,“ Senede 15 bin kişiye eğitim veriyoruz. Bu amaçla yola çıkan tırımız il il, ilçe ilçe köşe bucak geziyor” dedi. Sürmeli KYK Yapı Kimyasalları’nın Ar-Ge çalışmalarına önem verdiğini ve toplam çalışanlarının yüzde 10’u kadar personeli bu departmanda çalıştıklarını ifade etti.

Yıkılan binaların yüzde 64’ünde izolasyon yok

Sürmeli yalıtım konusuna sosyal sorumluluk olarak yaklaştıklarını dile getirdi. Sürmeli, “1999 depreminde yıkılan binaların yüzde 64’ününün temelinde izolasyon yoktu ve bu nedenle yıkıldı. Bu konunun önemini maalesef acı bir şekilde öğrendik” dedi.

KYK Yapı Kimyasalları Hakkında

KYK Yapı Kimyasalları 2001 yılında kuruldu. Şirket, faaliyetlerini yüzde 100 yerli sermaye ve 220 çalışanıyla sürdürüyor. KYK'nın merkezinin bulunduğu Eskişehir'in yanı sıra Adana, Diyarbakır ve Samsun'da da üretim tesisleri bulunmakta ve yıllık 600 bin tonluk üretim kapasitesiyle 20 ülkeye ihracat gerçekleştiriyor. Ulusal ve uluslararası kalite belgeleri ile geniş bir ürün portföyüne sahip olan KYK, ürünleriyle yapılara değer katmayı, uzun ömürlü olmalarına katkı sağlayarak katma değer üretmeyi hedefliyor. Sürdürülebilir mükemmelliğe odaklı şirket, Ar-Ge departmanıyla da yenilikçi çalışmalara imza atıyor. Sektörel bilinçlendirmeyi hedefleyen sosyal sorumluluk projeleri kapsamında ise KYK Eğitim Tırı ile Türkiye'nin dört bir yanında eğitim faaliyetleri gerçekleştirip, bu eğitimlerle her yıl 15 bin uygulamacıya eğitim veriyor. KYK Yapı Kimyasalları, “EFQM Mükemmellikte Yetkinlik 5 Yıldız” belgesini alan ilk ve tek yapı kimyasalları şirketi olma özelliğini taşıyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/kyk-yapi-kimyasallari-kuzey-irakta-buyuyecek_109028.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!