Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Bakkallar AVM'ye Karşı!

Manisa'nın Turgutlu İlçesi'nde, Bakkallar Esnaf Odası Başkanlığı, alışveriş merkezleri (AVM) ve ulusal market zincirleri ile haksız rekabetle boğuşan bakkalların sesini duyurmak için bir basın açıklaması düzenledi.

yapi.com.tr
Bakkallar AVM'ye Karşı!

Bakkallar Odası Başkanlığı tarafından Atatürk Bulvarı üzerinde yapılan açıklamaya Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Geriter ile Turgutlu'dan bazı oda başkanları da katılarak, destek verdi. Bakkallar Odası Başkanı Ergun Çolak, "Bugün burada AVM'ler ve ulusal market zincirleri ile haksız rekabetle boğuşan biz bakkalların sesini duyurmak için toplandık. Bakkal esnafımızın diğer ulusal marketlere göre daha hesaplı alışveriş imkanı sunduğunu belirtmek istiyorum. Bakkal esnafımız müşterilerinin direkt ihtiyaçlarına cevap vermektedir. AVM ve Ulusal marketler ise müşterilerini göz boyama tekniği ile o an ihtiyacı olmadığı ürünleri almasını sağlamaktadır. Bu da vatandaşın bütçesini olumsuz etkilemektedir. Turgutlu Bakkallar Esnaf Odası olarak tüketici bilincini oluşturarak feryadımızı toplumsal bir harekete dönüştürmek istiyoruz. Onun için, 'AVM'den alma bakkaldan al, mahalleniz bakkalıyla güzel, paran Turgutlu'da kalsın' sloganıyla küçük esnaf hareketini başlatmak istiyoruz" dedi.

Marketler Yasası'nın 20 yıla yakın süredir sermaye lobileri tarafından çıkarılmasına izin verilmediğini savunan Çolak, "Paran Şehirde Kalsın projesi ile küçük esnaf ve vatandaş dayanışmasını sağlayıp Turgutlumuz'un sermayesinin ulusal marketler ile aynı gün şehir dışına çıkarılmasına izin vermemeliyiz. Bunun için tüm Turgutlu halkının desteğini bekliyoruz" dedi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/bakkallar-avmye-karsi_123787.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!