Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Beyoğlu'ndaki Projeleri BIG Tanıtacak

Beyoğlu'nda yatırım yapan 32 büyük yatırımcı, Beyoğlu Belediyesi'nin kurucusu olduğu Beyoğlu Investors Group (BIG) adlı platform altında bir araya geldi. BIG, ilk olarak MIPIM'de Beyoğlu'ndaki projeleri temsil edecek.

yapi.com.tr
Beyoğlu'ndaki Projeleri BIG Tanıtacak

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'ın kuruculuğunu üstlendiği ve 'İstanbul'un Kalbi' sloganıyla hayata geçirilen Beyoğlu Investors Group (BIG), 10-13 Mart'ta Cannes'da düzenlenen dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM'de Beyoğlu'ndaki projeleri temsil edecek.

BIG yatırımcıları tarafından Beyoğlu'nda turizm, kültür-sanat, iş merkezi ya da karma proje kompleksine dönüştürülecek alan 1 milyon metrekareyi buluyor. Beyoğlu'nun toplam yapı stoku 30 milyon metrekarenin üzerinde ve BIG oluşumuyla, bu yapı stokunun dönüşümünün 5 yıl içinde tamamlanması hedefleniyor. Şu ana kadar tamamlanan ve devam eden projeler sırasında Beyoğlu'nda 25 bine yakın kişiye ek istihdamı sağlandı. Bu rakamın yeni yatırımlarla birlikte 100 bine ulaşması bekleniyor ve Beyoğlu'nda kalıcı olarak 30 bin kişilik yeni istihdam alanları oluşturulması planlanıyor.

BIG üyeleri

Piyalepaşa Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım, GAP İnşaat Yatırım ve Dış Ticaret, Lazzoni Mobilya, Fam Yapı Sütlüce, Ofton İnşaat Turizm ve Yatırım, Naz İnşaat Gayrimenkul, Rumeli Han, Kamer İnşaat, Nar Yatırım, CVK Mineral Madencilik, Maksem Yapı Ticaret, Krea Sirius Gayrimenkul, Kapital Gayrimenkul, Seba Vadi İnşaat, Aktif İnşaat, İpek Construction, Tuna Ofis ve Ev Mobilyaları, Naba Otelcilik, Akdağlar Madencilik, Akfen Gayrimenkul, Nesa Grup Turizm, Timur Gayrimenkul, Meydanbey İnşaat, Nidya Otel, Kosikoğlu Otel, Global Otel, Rixos Bina, Ansa Otelcilik, Akka İnşaat, Berkolon Gayrimenkul, İKSV, Koç Müzesi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/beyoglundaki-projeleri-big-tanitacak_129198.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!