Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Bodrum’a İki Proje Birden Yapacak

Gayrimenkul sektöründe farklı projelerle yer alan Gülman Group, Bodrum Gündoğan’da Doğalkaya Bodrum ve Fiera Vista isimli iki projeyi hayata geçiriyor.

yapı.com.tr
  • Bodrum’a İki Proje Birden Yapacak
  • Bodrum’a İki Proje Birden Yapacak
  • Bodrum’a İki Proje Birden Yapacak
  • Bodrum’a İki Proje Birden Yapacak
  • Bodrum’a İki Proje Birden Yapacak

Projelerin lansmanında konuşan Gülman Group’un Yönetim Kurulu Başkanı Polat Gülman, 2014 yılı içerisinde İstanbul’da Elor Holding işbirliği ile tamamlanan ve kısa sürede tüm satışı gerçekleşen Nest Ortaköy projesinden sonra rotayı, Ege’nin incisi Bodrum’a çevirdiklerini belirtti.

Gülman, “Bodrum gibi doğası, sosyal hayatı ve eşsiz deniziyle Türkiye’nin güzide tatil cennetlerinden birine yatırım yapmak bizi oldukça mutlu ediyor. Bodrum Yarımadası’nın doğal yapısına uygun olarak geliştirdiğimiz her iki villa projemiz Gündoğan’ı yaşamak ve benzersiz bir keyif almak için hayata geçirildi” dedi. Bugüne kadar Bodrum’da Kıbrıs Şehitleri Caddesi’nde Hypodrum Alışveriş Merkezi,  Yalıkavak ve Türkbükü'de olmak üzere birçok başarılı projeye imza attıklarını belirten Polat Gülman; “Bodrum’da Gülman Group çatısı altında inşa ettiğimiz alışveriş merkezi ve konut projeleri kısa sürede hedefine ulaştı. Bu başarılar Bodrum’daki iş hacmimizi büyütme kararımızda büyük rol oynadı” dedi.

Adını yerleşim yerindeki sağlam, doğal kayalardan alan Doğalkaya Bodrum Villaları, arsa sahipliği ve müteahhitliğini Kemal Gülman ile Necdet Ulucan’ın üstlendiği Gündoğan’da bulunuyor. Projede 12,000 fidanın olduğu terasları, yeşilin her tonu ile süslenen bahçeleri, 235 m2’lik sitenin tuzlu su havuzu, tenis kortu, spor salonu bulunuyor. Bunların yanı sıra proje içinde geniş bir sahil şeridinde hem güneşlenme terasları, hem tekne iskelesi hem de sessiz çim dinlenme alanları mevcut.  

Fiera Vista Bodrum ise adını Gündoğan koyunda ki yerleşim yerinden alan ‘Gururlu Manzara’ yani “Fiera Vista” olarak hayata geçiriliyor. Norm Yapı ve Gülman Group ortaklığı ile gerçekleşen projede her villa kendine özel havuzu, dekorasyonu ve alternatif hizmetleri ile dikkat çekiyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/bodruma-iki-proje-birden-yapacak_132421.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!