Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

İzmirliler İzmir’e İz Bırakıyor!

Büyükşehir Belediyesi’nin “Sokağın, Semtin, Mahallen, İlçen, Şehrin için Hayal Et! Proje Üret!” sloganıyla hayata geçirdiği “İzmir’e iz bırak” kampanyası 1 Ekim’de sona eriyor. Kentin geleceğine dair fikir üreten İzmirliler, Büyükşehir’e adeta proje yağdırıyor.

yapi.com.tr
İzmirliler İzmir’e İz Bırakıyor!

Geleceğin İzmir’ini planlamak için proje hazırlıklarını sürdüren İzmir Büyükşehir Belediyesi, bu çalışmaya kentlileri de dahil ederek katılımcılık adına önemli bir adım attı. 20 Ağustos’ta “İzmir’e iz bırak” sloganıyla başlattığı kampanyayla İzmirlileri “kentleri için” fikir üretmeye davet eden Büyükşehir Belediyesi’ne adeta proje yağdı.

Kurum ve kuruluşlardan önerilerini yazılı olarak isteyen İzmir’in yerel yönetimi, İzmirliler’den ise sosyal medya aracılığıyla katkı talebinde bulundu. Kampanyaya İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi facebook sayfası olan https://www.facebook.com/izmirbuyuksehirbel ya da @izmireizbirak twitter adresleri üzerinden katılan İzmirliler, birbirinden ilginç proje önerileriyle kentlerinin geleceğine katkı koydu. Kampanyanın 1 Ekim 2013 Salı gününe kadar süreceği açıklandı.

“Sokağın, Semtin, Mahallen, İlçen, Şehrin için Hayal Et! Proje Üret!” sloganıyla hayata geçirilen “İzmir’e iz bırak” kampanyasına en yoğun katılım Konak ilçesinden gelirken onu Karşıyaka, Buca, Karabağlar ve Bornova izledi. Vatandaşların önerdiği projelerde ağırlıklı olarak ulaşım, yeşil alan ve çevre düzenlemeleri ile sosyal ve kültürel projelerin ilk sıralarda yer aldığı bildirildi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, proje önerilerinin uzman bir ekip tarafından değerlendirildiğini ve seçilen projelerin sahiplerinin İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile bir araya getirileceğini söyledi.

İzmir’i katılımcı bir anlayışla yönettiklerini söyleyen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ise geleceğin İzmirini kentliyle birlikte yaratmak için çalıştıklarını ifade ederek, “Değerli hemşehrilerimizin görüş ve önerileri, bizim için çok önemli bir yol gösterici. Geleceğin İzmirini İzmirli hemşehrilerimizle birlikte yaratacağız. Çalışmamıza katkı koyan, proje gönderen herkese şimdiden teşekkürler ediyorum” şeklinde konuştu.

http://www.yapi.com.tr/haberler/izmirliler-izmire-iz-birakiyor_112727.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!