Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

'Build the Future'de Beşinci Dönem Başladı

Prysmian Group’un şirketin profesyonellerini belirlemek, eğitmek ve aralarından en iyilerini geleceğin yöneticileri olarak yetiştirmek amacını taşıyan 'Build the Future' uluslararası işe alım programının beşinci dönemi başladı

yapi.com.tr
'Build the Future'de Beşinci Dönem Başladı

Önceki 'Build the Future' programlarıyla 130 çalışanı işe alan Prysmian Group tarafından programa alınacak yaklaşık 40 kişide, mühendislik ve ekonomi dallarında diploma sahibi olmak, değişime açık ve istekli, takım çalışmasına yatkın, liderlik becerilerine ve girişimci bir ruha sahip, uluslararası deneyimlere açık ve istekli olmak gibi özellikler aranıyor. Belirlenecek adaylar eksiksiz bir eğitim alacak ve programın sonunda şirketin özellikle Ar-Ge, üretim veya satış birimlerinden birinde göreve başlayacaklar.

İnsan kaynakları yönetimini Prysmian Group için stratejik bir unsur olarak tanımlayan grubun dünya çapında İK ve Organizasyon Direktörü Fabrizio Rutschmann, programla ilgili şu açıklamada bulundu:

“Yetenekleri geliştirebilmek ve gerçek anlamda değerlendirebilmek, beraberinde uluslararası değişim ve eğitim programları sunmak grubumuzun gelecekteki büyümesini destekleyecek önemli bir rekabet avantajını temsil ediyor. ‘Build the Future’ programı, bu açıdan sürekli ilerlemek için benimsediğimiz şirket stratejilerine somut bir örnek teşkil ediyor. Grubumuzun geleceğini inşa edecek, ümit vaat eden gençleri bulmaya ve yetiştirmeye devam edeceğiz”.

Aday arama çalışmaları, 2015 Aralık ayı sonuna kadar devam edecek

Program, bu sene de süresi açık bir sözleşme ve Milano’daki genel merkezde başlangıç ve eğitim döneminden oluşan ve ardından kişinin kendi ülkesinde bir yıllık iş rotasyonu içeren bir paket sunmaya devam ediyor. Bu 12 aylık dönem, seçilen katılımcılara üretim sürecini yakından görme ve fabrikada geçirilecek ciddi süre sayesinde süreçleri, ürün teknolojilerini ve müşteri ilişkilerinin dinamiğini iyice anlama imkanı verecek. Deneyimin yurtdışında belli bir departmanda geçirilecek sonraki iki yılı ise, yeni mezunların şirketin organizasyon yapısına tam anlamıyla entegre olmalarını ve iş hedeflerine kendi katkılarını sunmalarını sağlayacak.

Programın ilk üç yılın sonundaki hedefi, kişinin kendi ülkesinde veya yurtdışında orta kademe yöneticilik rollerine ya da teknik bir alanda uzman olarak atanması olup, bu süreçte performans değerlendirmelerini, kişisel yetkinlikleri, sonuçları ve şirketin ihtiyaçlarını dikkate alan başarı bazlı bir yaklaşım uygulanıyor.

Yaklaşık 40 ideal adayla ilgili arama çalışmaları, 2015 Aralık ayı sonuna kadar devam edecek. Gerek yerel gerek Grup düzeyinde yürütülecek kapsamlı değerlendirme süreçlerinin ardından, genç adayların belirlenmesi ve işe alınmasıyla ilgili çalışmaların 2016’nın ilk çeyreğinde tamamlanması hedefleniyor.

'Build the Future' programı çerçevesinde bugüne dek 30 ülkeden (Avustralya, Brezilya, Çin, Kolombiya, Danimarka, Mısır, Finlandiya, Fransa, Almanya, Hindistan, Endonezya, İtalya, Lübnan, Meksika, Norveç, Hollanda, Polonya, Rusya, Singapur, Slovakya, İspanya, İsveç, Tayland, Türkiye, Macaristan, İngiltere, ABD ve Venezuela) 130 genç çalışan eğitildi ve farklı ülke ve pozisyonlardaki görevlerine yerleştirildi.

Programla ilgili detaylı bilgi ve kayıt formu için: http://careers.prysmiangroup.com

http://www.yapi.com.tr/haberler/build-the-futurede-besinci-donem-basladi_137741.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın
Haftanın ürünü Roca Akıllı Duş

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!