Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Europacable’ın Yeni Başkanı Prysmian Group CEO’su Battista

. Prysmian Group CEO’su Valerio Battista, Avrupa tel ve kablo endüstrisinin temsilciğini üstlenen kuruluş Europacable’ın Brüksel’de düzenlenen genel kurul toplantısında yeni başkanı seçildi.

yapi.com.tr
Europacable’ın Yeni Başkanı Prysmian Group CEO’su Battista

Dünya kablo sektöründe hizmet veren 200’den fazla şirketin üye olduğu ve Avrupa kablo sektöründe büyük öneme sahip Europacable’ın geçtiğimiz günlerde Brüksel’de 'Visualizing Energy' haftası kapsamında yeni genel kurul toplantısı gerçekleştirildi. Genel kurul sonucunda Prysmian Group CEO’su Valerio Battista başkan olarak seçilirken; yönetim kurulunda başka Prysmian Group çalışanları da bulunuyor. Europacable yönetim kurulunda yer alan diğer Prysmian Group çalışanları, Prysmian Group Güney Amerika CEO’su Marcello Del Brenna, Prysmian Group Telekom Kabloları Kıdemli Başkanı Philppe Vanhille ve Prysmian Group Sağlık, Güvenlik ve Çevre Direktörü Antonio Traversi oldu. Seçimlerde Prysmian Group Güney Amerika CEO’su Marcello Del Brenna Europacable İşletme Kurulu toplantı başkanlığı görevine, Prysmian Group Sağlık, Güvenlik ve Çevre Direktörü Antonio Traversi Europacable Çevre Komitesi başkanlığına getirildi. Prysmian Group Telekom Kabloları Kıdemli Başkanı Philippe Vanhille ise Europacable Telekomünikasyon Kurulu Başkanı olarak tayin edildi.

"Europacable üyesi şirketler, alanlarında küresel teknoloji liderleri"

Prysmian Group CEO’su ve Europacable Başkanı Valerio Battista, konuşmasında tel ve kablo ürünlerinin güvenilir, sürdürülebilir, uygun fiyatlı ve veri transferi için gerekli olduğunun altını çizerken, Europacable üyesi şirketlerin de bu alanlarda küresel teknoloji liderleri olduğuna vurgu yaptı. Battista, “Europacable tel ve kablo ürünleri hakkında güvenilir bir teknik bilgi kaynağı olma, ilgili standardizasyon işlemlerine aktif bir şekilde bağlı olma, ayrıca SME ve Avrupa’nın teknoloji liderliği için savaşan dünya çapındaki firmalarını birleştiren, Avrupa tel ve kablo endüstrisinin görünürlüğünü arttırmak amacıyla ilgili Avrupa Birliği tutum münazaralarında tel ve kablo endüstrisini temsil eden, bütünüyle şeffaf bir kurum olarak görevlerini sürdürüyor” açıklamasında bulundu.

Europacable, kurulduğu 1991 yılından bugüne Avrupa kablo sektörünün yaklaşık yüzde 85’lik kesimini temsil ediyor. Europacable, Avrupa Komisyonu, Avrupa Parlamentosu, ENTSO-E ve elektrik iletimi operatörlerinin Avrupa temsili gibi birçok önemli oyuncularla beraber Avrupa Birliği’nin enerji ve telekomünikasyon müzakerelerinde yer alıyor. Avrupa Birliği ekonomisinin yenileştirilmesinde önemli bir katkıda bulunma ve kıtanın küresel çapta rekabet gücünü arttırma hedefiyle çalışmalarını sürdürüyor. Europacable bünyesinde çalışmalara destek olan üyeler, enerji, endüstriyel, yapı, otomotiv, özel uygulama, metalik ve optik fiber veri, telekomünikasyon kablolarının yanı sıra sarmal tel ve orta voltaj aksesuarları da dahil olmak üzere bütün yalıtılmış tel ve kablo türlerinde üretim yapabilen şirketlerden oluşuyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/europacablein-yeni-baskani-prysmian-group-ceosu-battista_122859.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!