Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Prysmian Group Türkiye Yönetim Kurulunda Yeni Atamalar

Kablo üreticisi Prysmian Group’un Türkiye operasyonu olan Prysmian Group Türkiye’nin Yönetim Kurulu’nda yeni atamalar gerçekleştirildi. Hans Hoegstedt, şirketin genel merkezinin bulunduğu İtalya’daki fabrikanın CEO’luğuna terfi ederken; Halil Kongur yeni Yönetim Kurulu Başkanı, Erkan Aydoğdu da yeni CEO olarak atandı.

yapi.com.tr
Prysmian Group Türkiye Yönetim Kurulunda Yeni Atamalar Hans Hoegstedt

Prysmian Group Türkiye CEO’su olarak son 3,5 yıl içinde grubun büyük atılımlar yapmasını ve yenilenmesini başarıyla gerçekleştiren Hans Hoegstedt, şirketin genel merkezinin bulunduğu İtalya’daki fabrikanın CEO’luğuna terfi ederken; Prysmian Group Türkiye Fabrika Direktörü olarak görevini sürdüren Halil İbrahim Kongur Yönetim Kurulu Başkanı, Prysmian Group Türkiye Ar-Ge ve Lojistik Direktörlüğü görevini yürüten Erkan Aydoğdu ise Prysmian Group Türkiye CEO’su olarak atandı. Atamalar 1 Ocak 2015 tarihi itibari ile geçerli olacak.

HalilHalil İbrahim KongurPrysmian Group Türkiye ailesine 1986 yılında katılan ve 2003 yılından bu yana Mudanya’da yer alan fabrikanın direktörlüğünü yürüten Halil İbrahim Kongur, Fabrika Direktörlüğü'ne ek olarak Yönetim Kurulu Başkanı olarak görevine devam edecek. Prysmian Group Türkiye çatısı altında Planlama Mühendisi, Lojistik Müdürü, Üretim Müdürü ve Satınalma Direktörü görevlerinde bulunan ve genellikle Prysmian Group Türkiye’nin babası olarak anılan Kongur’un ataması, Prysmian Group’un uzun yıllar boyu sürdürülen özverili çalışmaya ve sadakate verdiği önemin bir göstergesi niteliğinde. Kongur, Karadeniz Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü'nün yanısıra Berlin Teknik Üniversitesi’nde imalat teknolojileri dalında yüksek lisans mezunu.

ErkanErkan AydoğduPrysmian Group Türkiye yeni CEO’su olarak atanan Erkan Aydoğdu ise, 1997 yılında Üretim Planlama departmanında aldığı görevle Prysmian ailesine katıldı. 2001-2002 yılları arasında İtalya’da yer alan merkezi lojistik departmanında Proses Kaizen Mühendisi olarak çalışmalarını yürüttü. 2003 yılında Türkiye’ye dönen Aydoğdu, sırasıyla Lojistik Şefi ve Lojistik Müdürü görevlerinde bulundu. 2010 yılında Ar-Ge ve lojistik departmanlarının direktörlüğüne atandı. Her zaman ileri görüşlü, takım çalışmasına ve insana odaklı bir yaklaşım benimseyen sadık bir çalışan olarak, Aydoğdu, bugün Türkiye’yi grubun en önemli Ar-Ge tesislerinden biri haline getirmek ve “Dikkat! Her Kablo Aynı Değildir...” girişimini geliştirmek gibi çeşitli projelerle yıllardır Prysmian Group Türkiye’nin büyümesine önemli katkılarda bulundu. Aydoğdu, Ortadoğu Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümü mezunu.

http://www.yapi.com.tr/haberler/prysmian-group-turkiye-yonetim-kurulunda-yeni-atamalar_126634.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!