Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

'Daikin'lerin 'En Yenilikçi'si Daikin Türkiye

Dünyanın 160 ülkesinde faaliyet gösteren Daikin, bünyesindeki en yenilikçi şirket olarak Daikin Türkiye'yi seçti.

yapi.com.tr / AA
'Daikin'lerin 'En Yenilikçi'si Daikin Türkiye

Daikin Industries'in genel merkezinin bulunduğu Osaka'da tüm ülke yöneticilerinin katılımıyla gerçekleşen Daikin Group 2013 Yıllık Değerlendirme Toplantısı'nda, Daikin Türkiye Üst Yöneticisi (CEO) Hasan Önder, 'Excellent Innovation-Mükemmel Yenilikçi' ödülünü aldı. Daikin Türkiye'nin 2 yıllık sürede 2 kat büyüyerek hedeflerinin önünde gitmesi bu ödüle adaylığını sağlarken; satışlarını artırırken servis kalitesinden, insan kaynakları gücüne kadar pek çok alanda önemli iyileştirmeler yapabilmesi de Daikin Group yönetimini etkiledi.

Hasan Önder, Daikin Group Başkanı Inoue Noriyuki tarafından takdim edilen ödülü Türkiye'ye getirmekten gurur ve mutluluk duyduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Bu ödül tüm ekibimle birlikte bugüne kadar yürüttüğümüz çalışmaların ve çabalarımızın karşılığı oldu. Daikin'in global marka gücünün bize verdiği motivasyonla bir yandan yeniden yapılanmamızı hızla tamamlarken diğer yandan 2 yılda 2 kat büyüyerek önemli bir başarıya imza attık. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Türkiye iklimlendirme sektörünün öncü ve yenilikçi şirketi olma hedefi doğrultusunda faaliyetlerimizi sürdüreceğiz. Hedeflerimiz büyük olsa da çalışma azmimiz ve başarma arzumuzla ülkemize değer katmaya devam edeceğiz".

Daikin Türkiye, kısa bir süre önce de Daikin Europe tarafından 'En İyi Servis Hizmetleri Desteği' ödülüne layık görülmüştü. Daikin Türkiye, geçen yıl 640 milyon liraya ulaşan cirosu ile de Daikin Group bünyesinde en hızlı büyüyen şirket olmuştu.

http://www.yapi.com.tr/haberler/daikinlerin-en-yenilikcisi-daikin-turkiye_117537.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!