Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

EMBARQ Turkiye'den Tarihi Yarımada için Memnuniyet Anketi

EMBARQ Turkiye, İstanbul Tarihi Yarımada’da gerçekleştirilen yayalaştırma projesinin kentliler ve alanda okuyan üniversite öğrencileri açısından memnuniyet durumunu analiz etmek üzere bir anket düzenliyor.

yapi.com.tr
EMBARQ Turkiye'den Tarihi Yarımada için Memnuniyet Anketi Anketi cevaplayan her 50. katılımcıya çift kişilik sinema bileti hediye edilecek

Tarihi Yarımada Yayalaştırma Projesi, 2010 yılında EMBARQ Turkiye Sürdürülebilir Ulaşım Derneği, Gehl Architects, İstanbul Büyükşehir Beldiyesi (İBB) ve Fatih Belediyesi ortaklığı ile başlatıldı ve kapsamlı bir rapor oluşturuldu. 2011 yılı ve takip eden yıllarda ise yayalaştırma projesi uygulanmaya başlanarak bugüne kadar yaklaşık 260 sokak yayalaştırıldı.

EMBARQ Türkiye, 2012 yılında alana dair bir algı çalışması gerçekleştirerek bu alanda faaliyet gösteren işletmelerin memnuniyet ve beklentilerini ölçmüştü. Bu sene ise; İstanbul halkına, Tarihi Yarımada’da faaliyet gösteren işletmelere, İstanbul Üniversitesi Beyazıt Kampüsü ve İstanbul Ticaret Üniversitesi Eminönü Kampüsü’nde öğrenim gören öğrenciler, çalışanlar ile akademisyenlere yönelik bir anket hazırlandı. Bu şekilde projeye yönelik memnuniyet algısı, geçmiş yıllardaki algı ölçümlerle kıyaslamalı bir biçimde ortaya konacak.

İstanbul Üniversitesi Beyazıt Kampüsü ve İstanbul Ticaret Üniversitesi Eminönü Kampüsü’nde öğrenim gören öğrenciler, çalışanlar ve akademisyenler yanıtlayacakları bu ankette tırnak işareti içerisinde yer alan kelimeyi info@embarqturkiye.org veya EMBARQ Türkiye Facebook sayfasına mesaj atabilecek; mesaj atan her 50. katılımcıya çift kişilik sinema bileti hediye edilecek.

Ankete katılmak için

Kentlilere yönelik anket: https://www.surveymonkey.com/s/EMBARQ__Turkiye

Üniversitelilere yönelik anket: https://www.surveymonkey.com/s/EMBARQ_Turkiye

http://www.yapi.com.tr/haberler/embarq-turkiyeden-tarihi-yarimada-icin-memnuniyet-anketi_113481.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!