Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Gayrimenkul Sektörünün Önemli İsimleri GYODER Yönetiminde

GYODER’in yeni döneminde, Emlak Konut GYO Yönetim Kurulu Üyesi Haluk Sur, İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, Çalık GYO Genel Müdürü Doç. Dr. Feyzullah Yetgin, PWC Şirket Ortağı Ersun Bayraktaroğlu ve FYP Proje Geliştirme Şirket Sahibi Füsun Yılmaz Phillipson, GYODER Başkan Yardımcısı olarak görev yapacak.

yapi.com.tr
Gayrimenkul Sektörünün Önemli İsimleri GYODER Yönetiminde

Geçtiğimiz ay gerçekleştirilen Genel Kurul Toplantısı’nda yapılan tüzük değişikliği ile Yönetim Kurulu Üyesi sayısını 15’ten 21’e yükselten GYODER, başkan yardımcılarının ve komitelerinin sayısını da artırdı. GYODER yaptığı tüzük değişikliği ile başkan yardımcılarının sayısını 4’ten 5’e çıkardı. Yapılan değişiklik sonrası Kamu İlişkilerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Haluk Sur, Uluslararası İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Turgay Tanes, Eğitim ve Yayınlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Feyzullah Yetgin, Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ersun Bayraktaroğlu ve Organizasyon, İletişim, Üyelik Geliştirmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı ise Füsun Yılmaz Phillipson oldu.

GYODER, komitelerinin sayısını da artırdı. ‘Uluslararası İlişkiler’, ‘Organizasyon, İletişim ve Üyelik Geliştirme’, ‘Eğitim ve Yayın’, ‘Kanun, Mevzuat ve Sektörel Bilgi’, ‘Gayrimenkul Araştırma ve Rapor Üretimi’ komitelerine; ‘GYO’ ve 'Sürdürülebilirlik ve Yeşil Binalar Komitesi' eklendi. Mart ayında gerçekleştirilen Genel Kurul Toplantısı’nda ana faaliyet konularına ‘yeşil binalar’ı da ekleyen GYODER, 'Sürdürülebilirlik ve Yeşil Binalar Komitesi' ile yeşil binalar konusundaki çalışmalara ve sektörün en çok tartışılan konularından biri olan yeşil binalar ulusal sertifikasyon sistemine destek verecek.

Ayrıca 'Organizasyon, İletişim ve Üyelik Geliştirme Komitesi'nin alt çalışma grubu olarak 'Gayrimenkul Satış ve Pazarlama Stratejileri Komisyonu' kurulmasına karar verildi.

GYODER Komiteleri

Komite Adı   /    Başkan

GYO Komitesi / Haluk Sur
Uluslararası İlişkiler Komitesi / Gülfem Tandoğan
Eğitim ve Yayın Komitesi / Doç. Dr. Feyzullah Yetgin
Organizasyon, İletişim ve Üyelik Geliştirme Komitesi / Füsun Yılmaz Phillipson
Kanun, Mevzuat ve Sektörel Bilgi Komitesi / Dr. M. Emre Çamlıbel
Gayrimenkul Araştırma ve Rapor Üretimi Komitesi / Neşecan Çekici
Sürdürebilirlik ve Yeşil Binalar Komitesi / Abdurrahman Arıman

http://www.yapi.com.tr/haberler/gayrimenkul-sektorunun-onemli-isimleri-gyoder-yonetiminde_119348.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!