Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Kadıköy’e Mavi Bisiklet Yolu

7.5 km'lik bisiklet parkuruyla İstanbul’un en uzun bisiklet yoluna sahip olan Kadıköy’de, bisikletçilerin güvenli sürüşleri için özel olarak Kadıköy Belediyesi tarafından maviye boyanan bisiklet yolu açılıyor.

yapi.com.tr
Kadıköy’e Mavi Bisiklet Yolu

Bisiklet yolunun tüm sürücüler tarafından görünürlülüğünü sağlamak için çeşitli şekillerdeki şablonlarla renklenen parkurun Yoğurtçu Parkı – Fenerbahçe bölümü, 26 Ekim Cumartesi günü saat 13.00’de renkli bir etkinlikle açılıyor.

Proje kapsamında İstanbul’un en uzun bisiklet parkurlarından biri olan Yoğurtçu Parkı – Fenerbahçe bisiklet yolu hem yeni renklerine hem de daha güvenli sürüş özelliğine kavuşmuş oldu. Mavi renkle yenilenen bisiklet yolunun açılışı da çeşitli bisiklet gruplarının katılımıyla gerçekleşecek. Bisikletin kullanımının sadece spor olmadığını hayatın her alanında olması gerektiğini vurgulamak için süslü kıyafetleriyle bisiklet kullanan Süslü Kadınlar Grubu’nun da katılacağı açılışta bisikletçiler, bisiklet yolunun bir bölümünü de hep birlikte boyayacaklar. Sosyal medyada #BisikletHayataRenkKatar hashtagiyle bisiklet kullanmanın önemine vurgu yapılan mavi bisiklet yolunun açılışına, tüm bisiklet sevdalıları davetli.

http://www.yapi.com.tr/haberler/kadikoye-mavi-bisiklet-yolu_113401.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!