Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Knauf Arena Kapılarını Açtı

Knauf’un CNR Expo’da 10 bin metrekarelik bir alanda düzenlediği Knauf Arena bugün başladı. Açılış törenine Knauf CFO’su Edgar Binnemann ve Knauf Yönetim Kurulu Üyesi Isabel Knauf’un da katıldıkları Knauf Arena, 7 Ekim’e kadar ziyaret edilebilecek.

yapi.com.tr
Knauf Arena Kapılarını Açtı

Depreme hazırlıklı olmak şart

Knauf Arena kapsamında yapılacak panellerin ilki ise 'deprem dayanımı' konusunda gerçekleştirildi. Prof. Dr. Panayotis Carydis ve Prof. Dr. Haluk Sucuoğlu’nun konuşmacı olarak katıldıkları panelde, Türkiye’nin içinde bulunduğu deprem kuşağına ve yapılarda depreme karşı alınması gereken önlemlere dikkat çekildi. Deprem dayanımı yüksek yapılar sayesinde olası bir deprem felaketinde can ve mal kaybının önemli ölçüde azaltıldığını vurgulayan uzmanlar, deprem konusundaki duyarlılığın artırılması çağrısında bulundular.

Yoğun program

CNR Fuar Alanı’nın 3. holünde yer alan ve 360 derecelik bakış açısıyla tasarlanan Knauf Arena, Knauf uzmanlığının yansıtıldığı 7 farklı fonksiyon alanına ek olarak canlı performans alanları, demo alanları ve bayi alanlarından oluşuyor. Knauf Arena’da, yaşam ve kullanım kalitesine doğrudan etki eden Knauf ürün, sistem ve çözümleri uygulamalı olarak tanıtılıyor; ısı ve ses yalıtımı, yangın emniyeti ve deprem dayanımı konularıyla ilgili paneller ve performans gösterileri yapılıyor. Ayrıca, Necmi Yapıcı sunuculuğunda yarışma ve şovlar gerçekleştiriliyor.

TÜMÜNÜ GÖSTER HABERİN DEVAMI:   1  |   2
http://www.yapi.com.tr/haberler/knauf-arena-kapilarini-acti_102313.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!