Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Nükleeri Pedal Çevirerek Protesto Edecek

Antalya Nükleer Karşıtı Platform katılımcısı Hasan Taş, 'Nükleere karşı' sloganıyla Antalya'dan Çanakkale'ye pedal çevirecek.

yapı.com.tr
Nükleeri Pedal Çevirerek Protesto Edecek

DHA'nın haberine göre, 11 Mart Fukuşima nükleer santral patlamasının yıl dönümü nedeniyle 18 Mart'ta Çanakkale'de olacak şekilde Cumhuriyet Meydanı'ndan yola çıkan bisikletçi Hasan Taş'ı, yine bisikletçiler uğurladı. Hasan Taş, geleneksel hale getirdiği Antalya-Çanakkale bisiklet turunu bu yıl hem nükleer santrali protesto etmek hem de şehitlere vefa borcu ödemek üzere gerçekleştireceğini kaydetti.

Bu turu 3'üncü kez gerçekleştireceğini söyleyen Hasan Taş, "Günlük ortalama 150-200 km pedal çevireceğim. Doğan değerlerimizin hızla kaybolduğu bir dönemde, Antalya olarak en büyük zenginliklerimizden biri olan Akdeniz kıyısı Akkuyu'da yapılacak nükleer santral nedeniyle çok büyük bedeller ödeyeceğimizin bilinciyle platform olarak nükleere karşı çıkıyoruz" dedi.

Antalya Nükleer Karşıtı Platformu Sözcüsü Hediye Gündüz de Hasan Taş'a destek amacıyla platform üyeleri ile birlikte Cumhuriyet Meydanı'nda hazır bulundu.

http://www.yapi.com.tr/haberler/nukleeri-pedal-cevirerek-protesto-edecek_117916.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!