Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Nükleere Karşı Yürüyorlar!

Mersin Tabip Odası öncülüğünde biraraya gelen çevre aktivistleri, Akkuyu'ya yapılması planlanan nükleer enerji santralini protesto için Silifke ilçesine kadar sürecek yürüyüş başlattı.

yapi.com.tr/AA
Nükleere Karşı Yürüyorlar!

Çevre aktivistleri, Mersin'de yapılması planlanan nükleer santrale karşı protesto gösterisinde bulundu. İnönü Bulvarı'ndaki Akkuyu NGS Toplum Bilgilendirme Merkezi önünde toplanan grup adına açıklama yapan Tabip Odası Başkanı Garip Kırıcı, yıllar sonra Mersin'de yaşayacakların sağlığını korumak için toplandıklarını belirtti.

Nükleer santralin sağlığı tehdit ettiğine dikkat çekmek istediklerini anlatan Kırıcı, Türkiye'nin hiçbir yerine nükleer santral yapılmasını istemediklerini ifade etti.

Mersin Nükleer Karşıtı Platform üyesi Ful Uğurhan da yapacakları yürüyüşle yıllardır verdikleri mücadeledeki kararlılıklarını bir kez daha anlatmak istediklerini söyledi.

Açıklamanın ardından grup üyeleri tek sıra halinde yürüyüşe geçti. Grup üyeleri yarın sabah Erdemli ilçesinden, pazar günü de Silifke ilçesinden katılımlarla yürüyüşü Büyükeceli beldesine kadar sürdürmeyi planlıyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/nukleere-karsi-yuruyorlar_117347.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!