Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Schüco Özgün Cephe Sistemleriyle 35. Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul'daydı

Alüminyum cephelerde sistem kavramını öne çıkaran Schüco, özgün cephe çözümleriyle 35. Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul 'da yer aldı.

yapi.com.tr
Schüco Özgün Cephe Sistemleriyle 35. Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul'daydı

Schüco'nun çok genel olarak alüminyum cephe, PVC ve güneş enerjisi sistemleri ürün grupları üzerine odaklandığını anlatan Schüco Türkiye Genel Müdürü Can Eren, “Schüco bu ürün grubu çerçevesinde yeni inşaatlara yönelik mimari bakımdan iddialı, projeye özel cephe çözümleri sunan; enerji bakımından verimli tadilatlar sağlayan; bir yatırım aracı olarak ekonomik yönden yüksek getirili güneş enerjisi cepheleri ve çok daha fazlasını sunmaktadır" dedi. Ürün planlamadaki yaklaşımlarını, iklim değişimine uyumlu ve dünyanın korunmasına yönelik ürün ve sistemler geliştirmek olarak özetleyen Eren, "Bu yıl Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul'da yakın dönemde piyasaya sunduğumuz, yine çevreyi koruyan ve enerji tasarrufu yaratan alüminyum cephe sistemlerimizi anlattık. AWS 90SI+, Corona S 150 Energy2 cephe bunlardan bazıları. Yeni cephe sistemlerimiz fuar katılımcılarıyla buluştu ve uzmanlarımız bunların uygulamaları konusunda bilgiler verdiler" şeklinde konuştu.

Cephelerde iddialı sistemler

Schüco Pencere AWS 90.SI+: Pasif ev seviyesinde ısı yalıtımının sadece geleceğin değil, günümüzün de yerine getirilmesi gereken standardı olarak gören Schüco, 'pasif ev' seviyesinde alüminyum pencere sistemi sunan ilk firma olma özelliğine sahip. Schüco pencere AWS 90.SI+, alüminyum malzemesinin artılarını, geleceğe uygun bir yapıda olması gereken ısı yalıtımı ile bir araya getiriyor.

Fuarda tanıtılan bir diğer ürün olan Schüco pencere ve giydirme cephe modülü ProSol TF, çeşitli kullanım alanlarına yönelik fotovoltaik uygulamaları sisteme kazandırırken; geleneksel cephelerin tüm işlevsel ürün özelliklerini de kapsıyor. Schüco, Prosol TF ile 60 yılı aşkın teknoloji liderliğini, alüminyum üretimini ve güneş enerjisi alanlarındaki deneyimini bir araya getiriyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/schuco-ozgun-cephe-sistemleriyle-35-yapi-fuari---turkeybuild-istanbuldaydi_96924.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!