Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Yapı Sektörünün Haber Portalı yapi.com.tr Yenilendi!

Yapı sektörünün haber portalı yapi.com.tr, yeni tasarımıyla yayında. Yenilenen yapi.com.tr, sizlere artık daha dinamik ve interaktif bir platformdan ulaşıyor.

yapi.com.tr
Yapı Sektörünün Haber Portalı yapi.com.tr Yenilendi!

Tasarımıyla birlikte içerik kurgusunu da yeniden biçimlendirdiğimiz portal, dinamik manşet yapısıyla yapı sektörü gündemini kolayca izleyebilmenizi sağlıyor. Kategori ve etiket tabanlı haber filtreleme sistemiyle siz ziyaretçilerimiz, ilgi alanınıza giren güncel içeriklere hızlıca ulaşabiliyor; diğer okuyucuların hangi haberlere yoğunlaştığını, 'Sonra Ne Okudular?' modülünden izleyebiliyorsunuz.

Yeni tasarım ve alt yapı sayesinde sosyal medya kanallarıyla da tam uyumlu çalışan yapi.com.tr’de, artık haber içeriklerini paylaşmak ve yorumlamak da çok daha kolay.

Ayrıca sizlerin gündeme dair görüş ve önerilerinizi paylaşmanızı sağlayacak yeni modüllerle içeriğimiz daha da zenginleşecek. Artık doğrudan yapi.com.tr içerik yönetim sistemine bağlanarak, haber önerilerinizi sisteme aktarabilirsiniz. Portal üzerinden sağlayacağınız YEM.net üyeliği sayesinde, yapi.com.tr profil sayfasında yaptığınız tüm yorumları ve yazdığınız tüm yazıları görüntüleyebilir; dilediğinizde bülten üyeliğinizi güncelleyebilirsiniz. YEM.net üyeliğiniz ayrıca Doğan Hasol’un Mimarlık ve Yapı Sözlüğü'nden (Türkçe-İngilizce-Fransızca) yararlanabilmenize de olanak sağlıyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/yapi-sektorunun-haber-portali-yapi-com-tr-yenilendi_102222.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!