Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

YEM Fuarcılık'a Yeni Genel Müdür

Türk yapı sektörünün ve bölgenin en büyük buluşmaları olan Yapı Fuarları – Turkeybuild organizasyonunu 37 yıldır aralıksız başarıyla sürdüren YEM Fuarcılık’ın yeni Genel Müdürü Burcu Başer oldu.

yapi.com.tr
YEM Fuarcılık'a Yeni Genel Müdür

Türk yapı sektörünün ve bölgenin en büyük buluşmaları olan Yapı Fuarları – Turkeybuild’i 37 yıldır başarıyla düzenleyen, düzenlediği başarılı fuar organizasyonlarıyla sektöre ve ülke ekonomisine katkıda bulunan, sektörün gelişmesini sağlayan YEM Fuarcılık’ta genel müdürlük görevine Burcu Başer atandı.

Temmuz ayı itibarıyla göreve başlayan Burcu Başer’in 1995 yılından bu yana yapı sektörü yönelik başarılı bir kariyeri bulunuyor. Burcu Başer’in yeni görevindeki ilk gündemi ise önümüzdeki Ekim ayında yapı sektörünü bir araya getirecek olan iki dev buluşma olacak. Yapı sektörünün heyecanla beklediği bölgelerinin en büyük buluşmaları olan Yapı Fuarı – Turkeybuild İzmir ve Yapı Fuarı – Turkeybuild Ankara sırasıyla 3 - 6 Ekim tarihleri arasında İzmir’de, 24 - 27 Ekim 2013 tarihleri arasında Ankara’da düzenlenecek.

İTÜ Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü mezunu Burcu Başer, yüksek lisansını 1999 yılında, İTÜ Fen Bilimleri Fakültesi Yapı Malzemesi Ana Bilim Dalı’nda tamamladı. 1995 yılında profesyonel iş hayatına atılan Başer, inşaat sektöründe çeşitli projelerde çalıştıktan sonra, 2002 yılında ITE Group PLC şirketi olan EUF – E Uluslararası Fuar Tanıtım Hizmetleri A.Ş.’de Teknik Müdür olarak göreve başladı, 2004 yılında Operasyonlar Direktörü oldu. Başer 2005’ten bu yana da EUF A.Ş. ve beraberinde 2012’den itibaren de Ekin Fuar A.Ş.’de Genel Müdürlük ve Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerini yürüttü. Burcu Başer’in EUF A.Ş. ve Ekin Fuar A.Ş.’deki Yönetim Kurulu Üyeliği görevi halen devam ediyor.

Burcu Başer görevi, 3 yıldır başarıyla sürdüren Dr. Barış Onay’dan devraldı. Dr. Barış Onay paralel yürüttüğü Yapı-Endüstri Merkezi’ndeki genel müdürlük ve YEM Fuarcılık’taki yönetim kurulu üyeliği görevlerini yürütmeye devam edecek.

YEM Fuarcılık A.Ş

YEM Fuarcılık A.Ş.; Yapı-Endüstri Merkezi A.Ş. ile ITE Group PLC. ortaklığı olarak Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul, Yapı Fuarı - Turkeybuild Ankara ve Yapı Fuarı - Turkeybuild İzmir’i düzenlemektedir.

Yapı Fuarları - Turkeybuild, Türkiye ekonomisinin odağında yer alan üç büyük kent; İstanbul, Ankara ve İzmir’de, Türkiye’nin ve bölgelerinin lider fuarlarını oluşturuyor. Ulusal ve uluslararası alanda güvenilir bir marka olan fuarlar, her geçen yıl büyüyerek, sektöre sağlanan faydayı artırmayı başarıyor. Yapı Fuarları - Turkeybuild sektöre yeni ihracat kapıları açıyor, yeni işbirlikleri ve satınalmalar için fırsatlar yaratıyor. Türk yapı sektörünü uluslararası arenada da temsil eden Yapı Fuarları – Turkeybuild, yıl boyunca yerli yabancı ortalama 180.000 ziyaretçiyi buluşturuyor. Bu kapsamda ülkedeki en büyük yapı buluşması olan Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul, “Türkiye’nin de içinde bulunduğu Balkanlar, BDT ülkeleri, Orta Doğu ve Kuzey Afrika’yı kapsayan bölgenin en büyük yapı malzemeleri fuarı” olma özelliğini taşıyor. Daha fazla bilgi için: www.yapifuari.com.tr

http://www.yapi.com.tr/haberler/yem-fuarcilika-yeni-genel-mudur_112026.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!