Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

İşte 36. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul’un En İyi Standları

Yapı Fuarları-Turkeybuild’in bir geleneği haline gelen ve 'Altın Mıknatıs' adı altında düzenlenen 'amacına en uygun tasarlanmış stand ödülleri' her yıl fuar kapsamında düzenlenen törenle sahiplerini buluyor. İşte 36. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul’un En İyi Standları…

yapi.com.tr

Ödüller

İşte 36. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul’un En İyi Standları İşte 36. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul’un En İyi Standları

Altın Mıknatıs için Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul'a katılan firmalar arasında değerlendirmeyi mimar Burak Sarılı, Türkiye Fuar Yapımcıları Der. Yön. Kurulu Başkanı İsmet Göksel, İnşaat Mühendisleri Odası'ndan Tuncay Gün, Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şb. Yön. Krl. Üyesi Mehmet Zafer Akdemir ve İçmimarlar Odası İst. Şb. Başkanı Yusuf Taner Gültekin'den oluşan seçici kurul yaptı.

2013 yılında Birincilik ödülü; tasarımını Yüksek Mimar Atıl Beçin ve uygulamasını Oğuz Bayazıt Mimarlık’ın yaptığı "Dendro Parke" standına verildi. Dendro Parke; mekanın iyi kullanılması, engellilerle yönelik detayların düşünülmüş olması, görsel malzemedeki estetik, standın modülerliği ve tekrar farklı mekanlarda kullanabilirliğinden dolayı birincilik ödülüne layık görüldü.

DendroDendro standı

İkincilik ödülü; tasarımını Magari Masif Firması’nın sahibi Kamil Kaptan’ın ve uygulamasını Magari Masif firmasının yaptığı “Magari Masif” standının oldu. Magari Masif; ürünü deneysel bir yorumla, özel ve kamusal alanlarda kullanılabilecek düzeyde yorumlaması, lineer olarak büyüme olasılığı, tekrar çoğaltmaya dönük potansiyeli ve malzemenin tanıtımı ve sergileme başarısından dolayı ikincilik ödülüne değer görüldü.

MagariMagari Masif standı

Üçüncülük ödülü; tasarımını Yüksek Mimar Atıl Beçin’in ve uygulamasını Oğuz Bayazıt Mimarlık’ın yaptığı "Aspen Yapı ve Zemin A.Ş."’nin standına verildi. ASPEN Yapı ve Zemin A.Ş’nin standı, üç boyutlu tasarım nesnesi olarak düzenlenmesi, ürün ve fuar mekanı ile kurdukları bağ ve fuar alanını volumetrik olarak değerlendiren, alanın kullanım değerini yükselten bir tasarım kurgusuna sahip olmasından dolayı üçüncülük ödülüne layık görüldü.

AspenAspen Yapı ve Zemin A.Ş standı

Işıngör Design’dan Endüstri tasarımcısı Suat Altun’un tasarladığı Saint-Gobain Weber Yapı Kimyasalları ve Ticaret A.Ş.’nin standı; mekanın üç yönden algılanabiliyor olması, kütlesel tasarımı ve doğa ile ilgili bağının kuvvetli anlatımı ve ürün imajı ile marka algısını vurgulamasından dolayı mansiyon ödülüne değer görüldü.

Saint-GobainSaint-Gobain Weber Yapı Kimyasalları ve Ticaret A.Ş standı

Yapı-Endüstri Merkezi (YEM) Özel Ödülü ise tasarımını Anta Mimarlık’tan Berna Bostancı’nın yaptığı Palmiye Gölge Sistemleri AŞ’nin standına verildi.



http://www.yapi.com.tr/yarismalar/iste-36-yapi-fuari--turkeybuild-istanbulun-en-iyi-standlari_107844.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!