Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Yapının Ege ve Akdeniz Zirvesi Büyük İlgi Gördü

3 – 6 Ekim tarihleri arasında İzmir Uluslararası Fuar Alanı’nda gerçekleştirilen ve 19 yılın en büyük 'yapı buluşması' olan 19. Yapı Fuarı – Turkeybuild İzmir’e sektör profesyonelleri yoğun ilgi gösterdi. Yapı malzemesi sektörünün en yeni malzeme, teknoloji ve hizmetlerinin sergilendiği fuarı 27 bin 753 kişi ziyaret etti.

yapi.com.tr
Yapının Ege ve Akdeniz Zirvesi Büyük İlgi Gördü

YEM Fuarcılık tarafından düzenlenen, Türkiye yapı malzemesi sektörünün Ege ve Akdeniz bölgesindeki en köklü ve en büyük buluşması olan 19. Yapı Fuarı – Turkeybuild İzmir, yapı sektörünün profesyonellerini bir araya getirdi. Sektör profesyonellerinin yoğun ilgisiyle karşılanan fuar; geçtiğimiz yıllarda yüzde 30 büyüyerek 19 bin 500 metrekareye ulaşan sergileme alanında, binlerce ürün çeşidini ve 350’yi aşkın firmayı, 27 bin 753 ziyaretçiyle buluşturdu.  

Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul’dan sonra sergileme alanı bazında 2. büyük sektör buluşması olma özelliğini taşıyan fuar, bölge yatırımcılarına sektörün dev markalarındaki gelişme ve yenilikleri izleme imkânı sağlarken, yapı sektörünü de bölgenin gündemine taşıdı. Yapı Fuarı – Turkeybuild İzmir, turizm sezonunun bitimiyle beraber hareketlenen inşaat malzemeleri pazarına, her yıl olduğu gibi bu yıl da ivme kazandırdı. Turizm yapılarının yanı sıra yazlık konut yatırımları ve tadilat çalışmaları ile Türk yapı malzemeleri sektörü için büyük önem taşıyan bu dinamik pazar için, bölgenin sektör profesyonelleri Yapı Fuarı - Turkeybuild İzmir’de bir araya geldi. Katılımcı firmalar fuarda pazarın ihtiyaçlarına cevap verebilecekleri en önemli ürün, teknoloji ve hizmetlerini sundular.


Geleneksel Altın Mıknatıs 'Amacına Uygun Düzenlenmiş Stand Ödülleri' de sahiplerini buldu

Yapı Fuarları’nın geleneği olan ve 'Altın Mıknatıs' başlığı altında gerçekleştirilen 'Amacına En Uygun Düzenlenmiş Stand Ödülleri' de fuar kapsamında düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Filiz Ultav Karavaş, Doç. Dr. Şebnem Yücel, Erhan Arslan, Meriç Yıldırım ve Yrd. Doç. Dr Fehmi Doğan’dan oluşan seçici kurul, fuarda yer alan standları, 'standın ürünle kurduğu bağlantı, standın ürünün belirtilmek istenen niteliklerini en iyi şekilde vurgulaması, standın üç boyutlu tasarım nesnesi olarak düzenlenmesi, standdaki görsel malzeme kullanımındaki estetik' gibi kriterlere göre değerlendirmeye tabii tuttular.

GranitGranit CenterSeçici kurulun değerlendirmesi sonucunda; standın ana malzemesinde kendi ürünlerini kullanarak ürün - stand ilişkisini güçlendirmiş olması, uygulama kalitesi ve yüksek estetik kaygıları, küçük ancak yalın çizgilere sahip olması ve ürünleri ön plana çıkaran bir tasarıma sahip olması nedeniyle Granit Center standı birincilik ödülüne layık görüldü.

TÜMÜNÜ GÖSTERSONRAKİ SAYFA HABERİN DEVAMI:   1  |   2
http://www.yapi.com.tr/haberler/yapinin-ege-ve-akdeniz-zirvesi-buyuk-ilgi-gordu_113065.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!