Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Dönüşümde Kira Krizi: Ne Zaman Yatacak?

Kentsel dönüşüm kapsamında İzmir’de kira yardımı alan 8 bin 600 kişiye ocak ayı kira desteği yatmadı. Binlerce vatandaş kira yardımını dört gözle beklerken, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Selahattin Varan, kira yardımını zamlı olarak en kısa sürede yatıracaklarını açıkladı.

yapi.com.tr
Dönüşümde Kira Krizi: Ne Zaman Yatacak?

Ege'de Son Söz'den Sinan Doğan'ın haberine göre, kentsel dönüşüm kapsamında kira yardımı alan binlerce ailenin ocak ayı kira destekleri yatmadı. Normal koşullarda ay ortasında yatması gereken 680 liralık aylık kira bedelinin ay sonuna gelinmesine rağmen yatmamasından dolayı birçok vatandaş mağdur oldu.

Kira yardımının yatmasını dört gözle bekleyen vatandaşa Çevre ve Şehircilik İzmir İl Müdürü Selahattin Varan’dan müjdeli yanıt geldi. Varan, ocak ayı kira yardımını 55 lira artırarak 735 liraya yükselttiklerini belirterek, ikinci bir hak ediş yapmamak için kira bedellerinin geciktiğini açıkladı. Varan, “Vatandaşın kira yardımını enflasyon oranında artırdık. Zamlı ödeme için böyle bir gecikme oldu. Çalışmalar devam ediyor. Kira yardımı en kısa zamanda yatacak” dedi.

İzmir’de evleri veya arsaları kentsel dönüşüm kapsamında değerlendirildiği için kira yardımı alan 8 bin 600 kişi olduğunu ifade eden Varan, her ay 5 milyon liranın üzerinde kira yardımı ödediklerini açıkladı.

http://www.yapi.com.tr/haberler/donusumde-kira-krizi-ne-zaman-yatacak_128224.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!