Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Kalekim, yeni ürünlerinin yanı sıra ürün ambalajlarında yaptığı değişimi ziyaretçilerle paylaştı




'Daima en iyi' stratejisi doğrultusunda sektöre kazandırdığı ürünlerle tüketicilere ve sektör profesyonellerine her alanda çözümler sunana Kalekim, Uluslararası Yapı Fuarı’nda 3. salonda, 3430 numaralı stantta yer aldı. 2011 yılında yaptıkları çalışmalarla sektör liderliğini daha da pekiştirdiklerini vurgulayan Kalekim Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Altuğ Akbaş, “Bölgesel liderlik hedefimiz doğrultusunda yenilikçi ürünlerimize her geçen gün bir yenisini daha ekliyoruz. Ürün ambalajlarımızın yenilenmesi bu yılki en önemli projelerimiz arasında yer alıyor. Kalekim olarak ambalajlarımızı, özümüzden ve değerlerimizden kopmadan yenileyerek, ustalar, profesyoneller ve bayilerin ürünlerimizi daha rahat kullanmalarını hedefledik. Bunun yanı sıra bu yıl faaliyetlerimizi geliştirerek, Kale markalı seramik uygulama profilleri, ürün izleme uygulaması Kalekim-ID, ısı yalıtımı ve su izolasyonu ürünlerinin geliştirilmesi gibi projelere imza attık. Yeni projelerimizi ve ürünlerimizi bu platformda tanıtarak, bu yıl fuara Kalekim damgası vurduğumuzu düşünüyoruz” dedi. 

Kalekim yeni ambalajlarını Yapı Fuarı’nda sergiledi

Tüm ürünlerinin ambalajlarını yenileyen Kalekim, bu değişim ile markasının güçlü, canlı, dinamik ve yenilikçi yönünü vurgulamayı amaçlıyor. Ambalajlarını ustalar, profesyoneller ve bayiler arasında yapılan araştırmadan elde edilen sonuçlar doğrultusunda yenileyen Kalekim, yeni ambalajında ürünle ilgili uygulama bilgileri ve açıklamalar daha detaylı ve net mesajlarla veriliyor. Bu projede yurt dışından bir tasarımcı ile çalışan Kalekim, tasarımın yanı sıra ebadın da değiştiği yeni ambalajlarda,  her ürün grubu için farklı renkler kullanıyor. Ayrıca, piktogramlar, teknik tablolar ve sektörde ilk kez yapılan 'Etiket Okuyucu' uygulaması bulunuyor. Bu sayede kullanıcılar, ürün uygulama filmlerini, TDS, Kalite Belgeleri ve ürün katalog bilgilerine dijital ortamda kolayca erişebiliyor.

Kalekim’den ürün izleme uygulaması: Kalekim-ID

Kalekim’in sektöre kazandırdığı inovatif projesi Kalekim-ID, ürünlerin uygulamasından uzun yıllar sonra bile seramiğin altındaki yapıştırıcının tanınmasına olanak sağlıyor. Kalekim ID, Kalekim tarafından geliştirilmiş ve patenti Kalekim’e ait olan bir sistem.

Isı yalıtımında Kalekim’den iki yeni sistem

Isı yalıtımı alanındaki projelerle daha da gelişen Kalekim, bu konuda dünyanın lider taş yünü üreticisi Rockwool ile işbirliği yapıyor. Kalekim, Rockwool’un ısı, ses ve yangın güvenliği konusunda geliştirdiği ürünleri Kale Mantolama Sistemleri adıyla pazara sunuyor. Ürün gamına EPS’li paketi de dahil eden Kalekim’in, bu kapsamda karbonlu EPS ısı yalıtım levhası, Kale Mantotech ısı yalıtım levhası yapıştırma harcı, Kale Mantoplast ısı yalıtım levhası sıva harcı, Kale EPS donatı filesi, Kale EPS PVC köşe profili ve Kale EPS dübel gibi ürünleri bulunuyor. Binalarda ısı tasarrufuna katkı sağlayan Kale Mantolama Sistemleri’nde su bazlı boyalar kullanılması nedeniyle çevreci özellikleriyle de ön plana çıkıyor.

Kalekim’in yeni ürünleri

Kalekim bu yıl fuarda diğer çalışmalarının yanı sıra, Kale markası ile pazara sunduğu seramik uygulama profillerini, yeni ürünü Ultrafuga Flex’i (silikon katkılı esnek derz dolgu malzemesi) ve özellikle su izolasyonunda ön plana çıkan İzolatex UV (su izolasyon ve beton koruma harcı), Tamirart s40 (yapısal tamir harcı), tamirart W (beyaz tamir harcı), GypsAstar (Anhidrid Alçı Yüzey Astarı) Kalekim Pah Bandı (su izolasyon bandı) ve Kalekim Dilatasyon Bandı’nı da ziyaretçiler ile buluşturuyor.


http://www.yapi.com.tr/haberler/kalekim-yeni-urunlerinin-yani-sira-urun-ambalajlarinda-yaptigi-degisimi-ziyaretcilerle-paylasti_96622.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!