Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Vekon 60'dan Fazla Ülkeye Konteyner Yolluyor

Prefabrike binalar, yaşam konteynerleri ve modüler üniteler tasarlayan Vefa Grup yeni ürün ve hizmetlerini 36. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul’da sergiledi. Grup bünyesinde faaliyet gösteren Vekon’un Satış ve Pazarlama Müdürü Özgül Yücel, 60’dan fazla ülkeye ihracat yaptıklarını dile getirdi.

yapi.com.tr

Prefabrike ve hafif çelik yapı sektörünün faaliyet gösteren Vefa Grup, 36. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul’a Vekon, Steelife ve Prenta markaları ile katıldı. Vekon Satış ve Pazarlama Müdürü Özgül Yücel, geçen yıl 60’dan fazla ülkeye ihracat yaptıklarını söyledi. Üretimlerinin yüzde 62’sini dış pazara, yüzde 38’ini iç pazara sunduklarını dile getiren Yücel, bu yıl hedeflerinin arasında Afrika ülkeleri olduğunu ifade etti.

Dünyada ilk katlanabilen yaşam ünitelerini Vefa Grup’un tasarladığını belirten Yücel, geçen yıl piyasaya sundukları bu ürün özellikle Rusya ve Arap ülkelerinde yoğun talep aldığını belirtti. Yücel, “ Ürünlerimiz Rusya ve Arap ülkelerinde ses getirdi. Öncelikle bu bölgelerde müteahhitlere işçi yatakhaneleri anlamında hizmet verdik. Suriye’ye konteyner sevkiyatlarımız sürüyor. Bunun yanında Irak’ta 800 sosyal konutluk projemiz devam ediyor. Gabon’da ise hafif çelik üretimlerimiz var. Bu yıl yine sosyal konut projeleri yakalamak istiyoruz. Bu amaçla savaş öncesi açılan Libya ofisimi hizmete açtık” diye konuştu. Geçen yıldan bu yana 2-3 bin ünite tasarladıklarını söyleyen Yücel, özel bir konteyner tasarladıklarını ve önümüzdeki yıl fuara bu ürünle katılacaklarını dile getirdi.

 

 

 

http://www.yapi.com.tr/haberler/-vekon-60dan-fazla-ulkeye-konteyner-yolluyor-_108747.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!