Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

“Otellerde Küçük Hatalar Büyük Masraflara Yol Açıyor”

Saint Gobain Rigips Türk yapı sektörünün ve bölgenin en büyük fuarı 36.Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul’a “Akılcı Otel Çözümleri” konsepti ile katıldı.

yapi.com.tr

Saint Gobain Rigips Türk yapı sektörünün ve bölgenin en büyük fuarı 36.Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul’a “Akılcı Otel Çözümleri” konsepti ile katıldı. Rigips İş Geliştirme ve Pazarlama Müdürü T. Faruk Akel, Rigips’in oteller için geliştirdiği sistemler ve son tüketiciye yönelik hizmetleri konusunda bilgi verdi.

Yapı Fuarı’na 'Akılcı Otel Çözümleri' konsepti ile katıldıklarını söyleyen Akel, "Türkiye için turizm yatırımları oldukça önemli. Bu yatırımı yaparken ya da yenilerken yapılan küçük hatalar büyük masraflara yol açıyor. Biz bu noktada projenin başından itibaren mimar ve yatırımcılara destek olmayı amaçlıyoruz” dedi. Otel yatırımlarında pasif yangın sistemleri ve akustik sistemlerin önemine vurgu yapan Akel, “ Sunduğumuz hizmetlerin yanında iki yeni ürünümüzü de fuarda tanıtıyoruz. Bunlardan biri Rigidur diğeri ise Glasroc h. Rigidur darbelere dayanıklı yapısı, Glasroc h ise nem ve ısıya dayanıklı olma özelliğiyle dikkat çekiyor” diye konuştu. Akel ayrıca geçtiğimiz yıl beklenen büyümeyi gösteremeyen yapı sektörünü 2013'te nelerin beklediğini açıkladı.



http://www.yapi.com.tr/haberler/otellerde-kucuk-hatalar-buyuk-masraflara-yol-aciyor_108409.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!