Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
SONRAKİ HABER: Ankara'ya 10 Park Yolda

MIPIM'e Katılacak Başkentli Firmalara ATO Desteği

ATO Yönetim Kurulu, Fransa’nın Cannes şehrinde gerçekleşecek gayrimenkul fuarı MIPIM’e Ankara firmalarının katılması için fuar katılım harcamalarının yarısını karşılama kararı aldı.

yapi.com.tr
MIPIM'e Katılacak Başkentli Firmalara ATO Desteği

Buna göre, 10-13 Mart 2015’te düzenlenecek olan MIPIM fuarına projeleriyle katılmak isteyen kişi ve kuruluşlar, 9 Ocak 2015 Cuma günü mesai bitimine kadar ATO Dış İlişkiler ve Dış Ticaret Müdürlüğü’ne başvuruda bulunabilecek.

MIPIM’de stant kiralayan ATO, standında başkent Ankara’nın, uluslararası yatırımcıların ilgisini çekecek kamu ve özel sektör eliyle yürütülen projelerin tanıtımını sağlayabilecek.

"Hedefimiz Ankara’nın MIPIM’de bir yıldız gibi parlaması"

ATO’nun fuar desteğinin, firmaların projelerinin ve Ankara’nın tanıtımı için bir şans olduğunu kaydeden ATO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, “Hedefimiz, marka değerini yükseltmek için çaba harcadığımız başkent Ankara’nın MIPIM’de bir yıldız gibi parlamasıdır” dedi.

Bezci, yaklaşık 90 ülkeden gayrimenkul yatırımcıları, portföy yöneticileri, işletmeciler, finans kurumu temsilcileri, mimarlar, mühendisler, peyzaj mimarları, şehir planlamacıları ve belediyelerin buluştuğu MIPIM Fuarı’nı 4 günde yaklaşık 23 bin kişinin ziyaret ettiğini söyledi. ATO’nun vereceği destekle gayrimenkul projelerinin MIPIM gibi yatırımcı çekecek bir etkinlikte yer almasınının önemine dikkat çeken Bezci, şunları söyledi:

“Dünyanın marka haline gelmiş şehirleri bile MIPIM’de stant açarak tanıtımlarına katkı sağlıyorlar. Biz de ATO olarak bir stant kiraladık ve Ankaralı kişi ve kuruluşların projelerinin de tanıtımı için katkı sağlama kararı aldık.  Dünyanın 90 ülkesinden 20 bin insanı bir arada bulup tanıtım yapmak bir fırsattır diye düşünerek Ankaralı firmalarımızın da fuara katılımı için katkıda bulunma kararı aldık.”

http://www.yapi.com.tr/haberler/mipime-katilacak-baskentli-firmalara-ato-destegi_127587.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!