Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

ThyssenKrupp Marmaray'ın Kilit Tedarikçilerinden Biri Olacak

Marmaray Projesi'nde ThyssenKrupp Asansör Türkiye, OHL ve Dimetronic Joint Venture (ODJV) ile imzaladığı sözleşmeye göre 36 istasyon ve ek binalar için 155 yürüyen merdiven ve 191 asansör olmak üzere toplamda 346 ünite temin edecek.

yapi.com.tr
ThyssenKrupp Marmaray'ın Kilit Tedarikçilerinden Biri Olacak

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’nın en büyük yatırımlarından biri olan 'Marmaray Demiryolu Tüp Tüneli ve Banliyö Demiryolları Toplu Taşıma Sistemi' projesi; Demiryolu Boğaz Tüp Geçişi  (BC1), Banliyö Hatlarının İyileştirilmesi (CR3) ve Demiryolu Araçları Temini (CR2) olmak üzere üç aşamadan oluşuyor. Projede ThyssenKrupp Asansör, yaklaşık 65 kilometrelik hattı kapsayan, Avrupa yakasında Halkalı ile Asya yakasında Gebze’yi birbirine bağlayan ve projenin en uzun kısmını oluşturan 'CR3 Sözleşmesi'nden sorumlu olacak.

CR3 Sözleşmesi, mevcut iki hatlı demiryolu sisteminin banliyö hattına ilave olarak şehirlerarası hat ve yük treni hattını da içermek üzere, üç hatlı bir demiryolu güzergâhı teşkil edilecek şekilde komple yenilenmesini içeriyor. CR3 Sözleşmesi kapsamında, 36 istasyon dışında depo, atölye ve yönetim binaları gibi yardımcı binalar da bulunuyor. Hat, BC1 kısmıyla Asya ve Avrupa yakalarında bağlanarak, şehrin iki yakası arasında demiryolu ulaşımının aralıksız olarak devam edebilmesini sağlayacak.

Anlaşma kapsamında ThyssenKrupp Asansör Türkiye, kapasiteleri bin 250 kg ve 4000 kg arasında değişen asansörler temin edecek. Asansörlerin çoğunluğu istasyonlarda konumlandırılacak ve panoramik olacak. Ayrıca hat boyunca yapılacak yaya üstgeçitlerinde yolcu asansörleri ve depo ve yönetim binalarında yolcu, yük ve servis asansörleri montajı yapılacak. Yürüyen merdivenler, istasyonlara inşa edilecek ve ağır hizmet tipi olacak.

ThyssenKrupp Asansör Genel Müdürü Juan de la Guardia, “Bu büyük projenin kilit tedarikçilerinden biri olmak şirketimiz için çok önemli. Bu sözleşme, özellikle böyle kapsamlı projelerde ürünlerimize olan güvenin bir göstergesidir. ThyssenKrupp Asansör, Marmaray Projesi’nin yüksek standartlarını en üst seviyede karşılayacaktır” açıklamasını yaptı.

http://www.yapi.com.tr/haberler/thyssenkrupp-marmarayin-kilit-tedarikcilerinden-biri-olacak_110920.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!