Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Zorlu Enerji Faaliyet Raporu'na İkinci Kez 'Altın Ödül'

Zorlu Enerji Grubu şirketlerinden Zorlu Enerji Elektrik Üretim AŞ (Zorlu Enerji), faaliyet raporu ile ikinci kez MerComm Galaxy Altın Ödülü’nü kazandı.

yapi.com.tr / AA
Zorlu Enerji Faaliyet Raporu'na İkinci Kez 'Altın Ödül'

Zorlu Enerji’nin 2012 Faaliyet Raporu, geri dönüştürülmüş malzeme kullanılarak hazırlanan illüstrasyon tasarımı ile MerComm tarafından düzenlenen, iletişim alanının mükemmellik standartlarını tanımlayan dünyanın bağımsız ödül programlarından Galaxy Ödülleri’nde 'Altın Ödül'ün sahibi oldu. 'Bizim Enerjimiz Türkiye’nin Enerjisi' düşüncesi ile şirketin gücünü aldığı yerli ve yenilebilir kaynaklara vurgu yapılarak hazırlanan faaliyet raporunun kapağında Türkiye haritası üzerinde hidroelektrik, rüzgar, jeotermal gibi yenilenebilir enerji kaynaklarını simgeleyen öğeler yer alırken; iç tasarımda ise Zorlu Enerji’nin önemli yatırımlarına yönelik fotoğraf çalışmaları yer alıyor.

Zorlu Enerji Genel Müdürü Sinan Ak, MerComm Galaxy Ödülleri’nde elde edilen başarıya ilişkin şu değerlendirmede bulundu:

"Yirmi yıldır edindiğimiz tecrübe ve benimsediğimiz sürdürülebilirlik yaklaşımı ile kurumsal yönetim ilkelerine bağlı ve yerel değerlere karşı sorumlu iş yapıyoruz. Giderek büyüyen ve beğenilen bir şirket olarak, çalışanlarımızın güvenliğini sağlamak, çevreyi ve doğal kaynakları korumak, paydaşlarımızla samimi ve düzenli iletişim kurmak, toplumsal ve kültürel hayata katkı sağlamak adına çalışıyoruz. Bu yöndeki tüm çalışmalarımızla, Türkiye’de olduğu gibi yurt dışında da fark yaratmayı hedefliyoruz. Zorlu Enerji olarak, faaliyet raporlarımuzla bu yıl Galaxy Ödülleri’nde yeniden Altın Ödül’e layık görülmekten mutluluk duyuyoruz.”

MerComm Galaxy Ödülleri, reklam, broşür, tasarım, faaliyet raporu, PR, pazarlama kampanyaları, yeni ürün tanıtımları ve özel etkinlikler gibi 10 farklı kategoride veriliyor. Yarışmada, iletişimin farklı alanlarında çalışan profesyonellerden oluşturulan Uluslararası İletişim Sanatları ve Bilim Akademisi (International Academy of Comunications Arts and Sciences- IACAS) dünyanın farklı ülkelerinden gelen projeleri değerlendirerek ödüllendiriyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/zorlu-enerji-faaliyet-raporuna-ikinci-kez-altin-odul_113664.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!