Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

100 Ülkede Kale Grubu’nun Ürünleri Satılıyor

Türkiye’de her üç projeden birinde Kale ürünlerinin kullanıldığını kaydeden ve 100 Ülkede Kale Grubu’nun ürünlerinin satıldığını kaydeden Bahadır Kayan, “Türk seramik sektörünün amiral gemisi Kaleseramik, trendleri belirleyen çevreci ürünleri ve kullanıcıların hayatını kolaylaştıran uygulamalarıyla ilklere imza atmaya devam ediyor” dedi.

yapi.com.tr
100 Ülkede Kale Grubu’nun Ürünleri Satılıyor

EPD - Çevresel Ürün Deklarasyonu alan ilk Türk firması Kaleseramik

Kaleseramik’in, tüm ürün gruplarına EPD - Çevresel Ürün Deklarasyonu alan ilk Türk firması olduğunu hatırlatan Bahadır Kayan, “Bir ürünün hammadde tedariğinden, üretim, enerji tüketimi, atık yönetimi gibi tüm süreçlerindeki çevresel etkilerini şeffaflıkla ortaya koyan ‘çevre etiketi’ne sahip ilk Türk firması olarak, sektörde önemli bir adım attık. Çevre dostu üretim anlayışıyla dünya standartlarında üretim yapmanın bir göstergesi olan çok değerli ödüllere layık görülmemiz de, sürekli gelişen ve değişimi yöneten bir organizasyon olmanın eseridir. Kaleseramik, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından düzenlenen Sanayide Enerji Verimliliği Proje Yarışması’nda “Türkiye’nin En Verimli Endüstriyel Tesisi” unvanı ile birincilik ödülüne layık görüldü. Kaleseramik, ayrıca üretim sürecinde önemli oranda tasarruf sağlayan Enerji Verimliliği Uygulama Projesi’yle “İSO Çevre Ödülleri”nde Jüri Özel Ödülü’nü kazandı” dedi.


Kaleseramik’in tasarım alanında önemli atılımlar yapıp, pazarda fark yarattığını ifade eden Bahadır Kayan, şunları söyledi:

“Kaleseramik bünyesinde geliştirdiğimiz tasarımların ve tasarım yönetimi alanında oluşturduğumuz stratejide emin adımlar ile ilerlediğimizi uluslararası düzeyde de birçok kez kanıtladık. Tasarım alanında yakın dönemde aldığımız ödül ve elde ettiğimiz başarıları şöyle sıralayabiliriz: Avrupa Tasarım Yönetimi Onur Ödülü’nü Eindhoven’daki Design Management Europe’tan, biri bütünsel banyo koleksiyonu olmak üzere 2 ayrı tasarımımız ile IF Design Ödülünü, merkezi Hannover’de olan If Design’dan, 4 ayrı tasarım ödülünü merkezi Como’da olan A Design’dan kazandık. Kale olarak merkezi Montreal’de olan ICSID’ye (International Council of Societies of Industrial Design) üye olduk. Bu alanda dünyanın en büyük kurumlarının üye olduğu bu organizasyonda olabilmek bizim için memnuniyet verici bir gelişme…”

TÜMÜNÜ GÖSTER HABERİN DEVAMI:   1  |   2
http://www.yapi.com.tr/haberler/100-ulkede-kale-grubunun-urunleri-satiliyor_119195.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!