Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

2014'ün Altın Çekül Ödülleri Sahiplerini Buldu

YEM Ödülleri Projesi kapsamında 22. kez verilen Altın Çekül 'Yapı Ürün Ödülü', bu yıl 37.'si düzenlenen Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul’un açılış töreninde sahiplerini buldu.

yapi.com.tr
2014'ün Altın Çekül Ödülleri Sahiplerini Buldu

Foto: 22. Altın Çekül 'Yapı Ürün Ödülü'nün kazananları, ödüllerini YEM Fuarcılık Genel Müdürü Burcu Başer (soldan dördüncü) ve Yapı-Endüstri Merkezi (YEM) Genel Müdürü Burçak Pak Yılmaz'ın (sağdan ikinci) elinden aldı

Yapı-Endüstri Merkezi (YEM) tarafından 1991 yılından bu yana düzenlenen Altın Çekül 'Yapı Ürün Ödülü'; yapı malzemesi alanında yeni teknoloji ve ürünleri destekleyerek, sektörün gelişimine katkıda bulunmayı amaçlıyor. Bu yıl 24 firmadan 29 ürün ödül için yarışırken, Altın Çekül 'Yapı Ürün Ödülü'ne 'Smart Yıkama Sistemli ve Smart Montaj Kiti Entegre Asma Klozet' ürünü ile Kaleseramik Çanakkale Kalebodur Seramik San. A.Ş değer bulunurken; Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü'nün 'Matbor Çimentosuz Hafif Yapı Malzemesi' ürünü Gümüş Çekül ile ödüllendirilmişti.

Foto: Kaleseramik Çanakkale Kalebodur Seramik San. A.Ş adına ödülü, Kale Yapı Ürünleri Grubu Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Bahadır Kayan, Banyo Fabrika Müdürü Celalettin Dirier ve tam zamanlı danışman Özkan Uğurlu aldı.

Yrd. Doç. Dr. Cem Altun (Yük. Mimar, İstanbul Teknik Üniversitesi), Ali Bakova (Endüstri Ürünleri Tasarımcısı, Ali Bakova Design), Prof. Dr. Hasan Şener (Yük. Müh. Mimar, İstanbul Teknik Üniversitesi), Prof. Dr. Leyla Tanaçan (Yük. Mimar, İstanbul Teknik Üniversitesi) ve Prof. Dr. Onuralp Yücel’den (İTÜ, Metalurji ve Malzeme Müh. Böl.) oluşan seçici kurul; ürünleri, 'yapı'da yer alması veya yapım sürecinde teknolojik gelişme sağlaması, üretim, uygulama ve kullanım süreçlerinde akılcılık sağlaması, malzemenin üretiminde, yapılardaki uygulamasında ve binanın kullanım sürecinde enerji tasarrufu sağlaması, üretim ve kullanım süresince çevreye ve sağlığa zararlı bir yönü olmaması ve üretimde yerli kaynakların ağırlıklı olarak kullanılması yönleriyle değerlendirmişti.

Foto: Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü adına ödülü, Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü Dairesi Başkanı Jeoloji Yüksek Mühendisi Dr. Ahmet Acar ve metalurji mühendisi Günnur Ulusoy aldı

http://www.yapi.com.tr/haberler/2014un-altin-cekul-odulleri-sahiplerini-buldu_119973.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!