Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Ankapark’ta Kapılar Açıldı

Ankapark’taki dev roller coaster ve dönme dolap, Başkan Gökçek’in, “İsteyen binsin” talimatıyla çalıştı. Başkentliler, her gün 15.30 ile 19.00 saatleri arasında parkı ziyaret edip, roller coaster ve dönme dolaba ücretsiz binebiliyor.

yapi.com.tr
Ankapark’ta Kapılar Açıldı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in, “Ankapark’taki dev roller coaster ve dönme dolaba isteyen vatandaşlar artık binebilecekler” açıklamasının ardından her iki sistem de çalışmaya başladı. Ankapark’taki çalışmalar devam ederken, Başkan Gökçek’in çağrısı üzerine çok sayıda Ankaralı, roller coaster ve dönme dolap önünde kuyruğa girdi.

‘Şehrimizi Tanıyoruz’ gezileriyle kent turu attıktan sonra, Ankapark’ı da gezen ziyaretçiler, özellikle roller coaster’a binip, adrenalin yaşıyor.

Dünyanın en büyükleri arasında yer alan ve 110 km hıza ulaşan roller coaster’a binen Ankaralılar, 870 metre uzunluğundaki raylarda çeşitli manevralarla 35 metre yüksekliğe çıkıyor. 55 metre yükseklikteki dönme dolaba binen vatandaşlar da Ankara’yı kuş bakışı seyretme fırsatını buluyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/ankaparkta-kapilar-acildi_130911.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!