Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

İztuzu Feryadı!

Muğla’nın Ortaca ilçesindeki dünyaca ünlü İztuzu Plajı’nın özel şirkete ihale edilmesine tepkiler büyürken valilik ve Turizm Bakanlığı’nın ortaklığında kurulan Muğla Turizm Çevre Vakfı (MUÇEV) buradaki tesislerin işletmesini alan Dalçev’e “hukuksal süreç sona erene kadar faaliyette bulunmayın” yazısı gönderdi.

yapi.com.tr
İztuzu Feryadı!

Hürriyet'ten Banu Şen'in haberine göre, CHP’li Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın sahil işletmelerini Türkiye Çevre Koruma Vakfı’na (TÜÇEV) vermesiyle sadece İztuzu değil genel anlamda sıkıntı yaşandığını, her ilin kendine göre uygulama yaptığını belirtti. İztuzu Kumsalını Koruma Platformu (İKUP) adına konuşan Murat Demir, bekledikleri kararın sonunda verildiğini belirterek, “Yürütmeyi durdurma, durdurmanın durdurulması gibi kararlar gidip gelirken, inisiyatif kullanılıp, karar çıkana kadar beklenebilirdi. İhalenin şartnamesi bile yok” dedi.

WWF: Süreci takip ediyoruz

Türkiye Doğal Hayatı Koruma Vakfı (WWF) da İztuzu’ndaki gelişmeleri takip ettiklerini açıklayarak, “İztuzu Caretta caretta’lar için önemli. İlgili kurumlara görüşlerimizi iletiyor, detaylı bilgi istiyoruz” denildi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/iztuzu-feryadi_127622.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!