Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Kentsel Dönüşüm 'Eğitim' Konusu Oluyor

İstanbul Kentsel Dönüşüm Derneği, ‘Kentsel Dönüşüm Eğitimleri ’ne başlıyor. Katılımcı sertifikasının da verileceği eğitimler, 20 kişilik gruplar halinde verilecek.

yapi.com.tr
Kentsel Dönüşüm 'Eğitim' Konusu Oluyor

1 gün sürecek eğitim, 20 kişilik gruplar halinde gerçekleştirilecek. Eğitime katılanlar, ‘katılımcı sertifikası’ almaya hak kazanacak. “Ülkemizde kentsel dönüşümün sektörleşmeye başlaması ve sürekli kulaktan doğma yanlış bilgiler paylaşılması, bizi eğitim vermeye teşvik etti” diyen İstanbul Kentsel Dönüşüm Derneği (İKDD) Başkanı Hakan Çatalkaya; çalışmalarından edindikleri bilgi ve sektörün nerelere gideceğine dair detaylı öngörülerini katılımcılara aktardıklarını kaydetti. Her eğitim için 20 kişilik kontenjan oluşturduklarını ifade eden Hakan Çatalkaya, “ Eğitimleri daha etkili kılabilmek için katılımcı sayısını düşük tutuyoruz. Eğitimlerimizi 20 kişilik gruplar halinde alıyoruz gelen taleplere göre 15 günde bir yapmayı düşünüyoruz. Amacımız bin kişiye eğitim vermek” dedi.

HakanHakan Çatalkaya“Amacımız tüm Türkiye’yi kentsel dönüşüm hakkında bilgilendirmek”

Eğitimleri sadece İstanbul ile sınırlandırmadıklarına vurgu yapan Çatalkaya, “ Amacımız tüm Türkiye’ye kentsel dönüşüm eğitimi vermek. Kentsel dönüşümle ile ilgili en büyük sıkıntılardan biri de İstanbul’la sınırlıymış gibi algılanması. Kentsel dönüşümle ilgili talepler İstanbul’un dışında İzmir ve Ankara başta olmak üzere Türkiye’nin her yerinden gelmekte. Bu talepler karşısında biz kentsel dönüşüm eğitimini diğer illerimizde de yaygınlaştırmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

http://www.yapi.com.tr/haberler/kentsel-donusum-egitim-konusu-oluyor_118379.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!