Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Kullandığınız Enerji Kadar Ödemek için Isı Pay Ölçer

Siemens, merkezi ısınma sistemine sahip tüketicilere, kullandığı enerji kadar ödemek için ısı pay ölçer kullanmayı tavsiye ediyor. Siemens, ısı pay ölçer ürününü yüzde 100 güvenli ölçüm taahhütüyle tüketiciye sunuyor.

yapi.com.tr
Kullandığınız Enerji Kadar Ödemek için Isı Pay Ölçer

p>Kaloriferlerin yanmaya başlamasının ardından konutlarda ısı pay ölçer kullanmak gerektiğini hatırlatan Siemens Bina Teknolojileri Direktörü Levent Yıldırım, “Türkiye’de toplam tüketilen enerjinin yüzde 30’undan fazlası konutlarda tüketiliyor. Yapılan son araştırmalar, sanayide en az yüzde 20, ulaşımda yüzde 15, bina ve hizmet sektöründe ise yüzde 30 enerji tasarrufu olabileceğini gösteriyor. Bu oranları bir araya getirdiğimizde, 5 milyar dolara ulaşan bir tasarruf potansiyeli olduğu görülüyor. Ayrıca tüketiciler ısı pay ölçer sayesinde sadece kendi kullandıkları miktarı ödeme imkanına kavuşacak” dedi.

Siemens ısı pay ölçer her türlü manipülasyonu tespit ediyor

Isı pay ölçer cihazlarının, kablosuz veri iletimi, hızlı ve kolay montaj, ev içine girilmeden değerlerin okunması gibi pek çok kolaylık sunduğunu ifade eden Yıldırım, “Siemens Bina Teknolojileri bölümü tarafından sunulan kablosuz teknolojiye sahip ısı pay ölçerler, evin içindeki tüm radyatörlerin üzerine takılarak, harcanan ısı enerjisini hesaplıyor. Dairelere yerleştirilen ısı pay ölçer cihazlarının değerlerine müdahale etmek mümkün olmuyor. Ayrıca, her türlü manipülasyon, cihaz tarafından tespit edildiğinden ölçümlemeler yüzde 100 güvenlik sunuyor” dedi.

LeventLevent YıldırımLevent Yıldırım, Siemens Bina Teknolojileri Bölümü’nün çok geniş enerji verimliliği portföyü sunduğunu belirterek, “Isı pay ölçer ve kalorimetre, termostatik vana,  RVS kazan kontrol panelleri, pompalar için G120P frekans konvertörleri, kontrol vana ve motorları, sensörler, Desigo bina ve  Synco living  ev otomasyonu ürünleri gibi  pek çok hassas kontrol cihazıyla mevcut ve yeni binaların enerji tasarrufunu en üst seviyeye çıkarıyor” şeklinde konuştu.

TÜMÜNÜ GÖSTERSONRAKİ SAYFA HABERİN DEVAMI:   1  |   2
http://www.yapi.com.tr/haberler/kullandiginiz-enerji-kadar-odemek-icin-isi-pay-olcer_103007.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!