Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Türkiye Müteahhitler Birliği'ne Yeni Başkan!

Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanlığı'na Mithat Yenigün seçildi. Görevi Emin Sazak’tan devralan Yenigün, “Yaratacağımız sinerjiyle, sorunlarımızı tek tek aşarak, çok daha güçlü, çok daha etkili, çok daha iddialı bir sektör haline geleceğimizden hiç şüphe duymuyorum” dedi.

yapi.com.tr
Türkiye Müteahhitler Birliği'ne Yeni Başkan!

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB)  31. Olağan Genel Kurulu, birliğin Ankara’daki yeni Genel Merkez binasında gerçekleştirildi. Genel kurulda yapılan seçime tek aday olarak giren Yenigün İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mithat Yenigün TMB’nin yeni başkanı seçildi. Yenigün, 3 yıl başkanlığı yürüten Emin Sazak’tan görevi devraldı.

Geçtiğimiz dönem TMB Yüksek Danışma Kurulu üyeliği görevini üstlenen yeni başkan Mithat Yenigün, yaptığı teşekkür konuşmasında, Türk müteahhitlerin dünya çapında çok ciddi işler yaptığını vurgulayarak şöyle konuştu: “Hep birlikte daha büyük başarılara imza atmak için çalışacağız. Yaratacağımız sinerjiyle, sorunlarımızı tek tek aşarak, çok daha güçlü, çok daha etkili, çok daha iddialı bir sektör haline geleceğimizden hiç şüphe duymuyorum. Türk müteahhitlerinin dünyada neler başarabileceğini hep beraber göstereceğimize inancım tamdır.”

Yenigün aktif işadamı kimliğiyle öne çıkıyor

İnşaat sektörünün yanı sıra, enerji, turizm, yapı malzemeleri üretimi ve danışmanlık alanındaki yatırımlarıyla dikkat çeken Yenigün İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mithat Yenigün, aktif işadamı kimliğiyle dikkat çekiyor. Kamuoyunun Fenerbahçe Spor Kulübü Derneklerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve Asbaşkan olarak tanıdığı Yenigün aynı zamanda DEİK Türk-Katar İş Konseyi Başkanlığı, İnşaat ve Tesisat Sanayicileri İşverenler Sendikası (İNTES) Yüksek Danışma Kurulu Üyeliği ve Türkiye Turizm Yatırımcılar Derneği (TYD) Üyeliği görevlerini de yürütüyor.

Yeni yönetim 3 yıl görev yapacak

TMB'nin 31.Olağan Genel Kurulunda seçilen ve önümüzdeki 3 yıllık dönemde görev alacak olan yönetim kurulu üyelerinin listesi şöyle: “Başkan Mithat Yenigün (Yenigün İnşaat), Başkan Vekilleri Emre Aykar (Yapı Merkezi), Necati Yağcı (Zafer İnşaat), Adnan Çebi (Makyol İnşaat), Edip Yenigün (Yenigün İnşaat), Cengiz Köksal (EKO İnşaat). Yönetim kurulu üyeleri Burak Talu (Doğuş İnşaat), Ayşen Telemez (Yaşar Özkan), İlhan Adiloğlu (Eser İnşaat), Celal Sever (Cesaş İnşaat), Can Aynagöz (MESA İnşaat), Selim Bora (Summa İnşaat), Tahsin Bağcı (STFA).

http://www.yapi.com.tr/haberler/turkiye-muteahhitler-birligine-yeni-baskan_119827.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın
Haftanın ürünü Roca Akıllı Duş

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!