Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Yenimahalleliler Teleferikten Rahatsız!

Ankara Yenimahalle Yunus Emre Meydanı'nda kesilen 58 çam ağacının yerine dikilen teleferik istasyonu, halkı tedirgin ediyor.

yapi.com.tr
Yenimahalleliler Teleferikten Rahatsız!

Sol Gazetesi'nin haberine göre, teleferik istasyonunun trafiği felç ettiğini, kazalara neden olduğunu belirten Yenimahalle sakinleri, evlerin ve elektrik tellerinin üzerine yakın bir şekilde geçen teleferik tellerinden bölge halkı olarak çok tedirgin olduklarını belirtiyor.

Sokakları daraltan teleferik tellerinin, görüntü kirliliğine de neden olduğu Yenimahalle'de, çok sayıda evin satılığa çıkarıldığı görülüyor. Öte yandan meydanda bulunan taksi durağının da durumdan rahatsız olduğu, ancak ruhsatlarının iptal edilme korkusuyla şikayetçi olamadıkları belirtiliyor.

Gökçek'i dava etmeye hazırlanıyorlar

Yenimahalle sakinlerinden Süleyman Hamarat, teleferik direklerin bazılarının evlerin üzerine yıkılacak gibi eğri durduğunu, direklerin dibindeki çökmelerin alt yapı sorunlarına yol açmaya devam ettiğini, Yenimahalleliler'in, balkonlarına çıkamadıklarını, pencerelerini açmaktan korktuklarını dile getirdi.

Öte yandan teleferik tellerinin üç okul ve bir kreş üzerinden geçmesinin de bir başka tedirginlik kaynağı olduğunu belirten ilçe sakinleri, ilçeyi bu duruma düşüren Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'i dava etmeye hazırlanıyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/yenimahalleliler-teleferikten-rahatsiz_116793.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!