Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

BASF Yapı Kimyasalları Tüm Markalarını Tek Bir Şemsiye Altında Topluyor

BASF, yapı sektöründe sunduğu ürün ve çözümleri tek bir şemsiye altında topluyor. Daha önce Asya Pasifik bölgesinde tanıtılan ve BASF'ın küresel pazardaki konumunu güçlendirme, bir dil birliği oluşturma iddiasını taşıyan 'Master Builders Solutions' markası, 2014 yılının ikinci çeyreğinin sonu itibarıyla tüm dünyada faliyete geçmiş olacak.

yapi.com.tr
BASF Yapı Kimyasalları Tüm Markalarını Tek Bir Şemsiye Altında Topluyor

BASF'nin sektördeki konumunu güçlendirmeyi hedefleyen marka, şirketin tüm yapı sektörüne özel ürün ve çözümler sağlama taahhüdünü simgeliyor. Yapı sektörüne ait yüzyılı aşkın bir inovasyon geleneğini yansıtma iddiasını taşıyan Master Builders Solutions, aralarında Master Builders®, Glenium® ve Ucrete®'nin de bulunduğu alanında uzman 30 markayı bir araya getiriyor. Ürün ve hizmet yelpazesinin küresel bir marka altında pazara sunulması, BASF'nin müşterilerini ve iş ortaklarını yüksek kalitede ve tutarlı ürünler ve hizmetlerle desteklemesine yardımcı olacak.

Marka kapsamında pazarlanan ürün ve hizmet portföyü, altyapının yanısıra binaların inşası, bakımı, tamiri ve renovasyonu için kimyasal çözümler içeriyor. Bunlar arasında beton katkıları, çimento katkıları, madencilik ve tünel açma çözümleri, su yalıtımı sistemleri, beton koruma ve tamir ürünleri, derz dolguları, kendiliğinden yerleşen grout harçları, zemin kaplama sistemleri ve seramik yapıştırıcıları yer alıyor.

Master Builders Solutions'ın Rusya, Türkiye, Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri gibi Körfez İşbirliği Konseyi ülkeleri ve Kazakistan'da pazara sunulması, adı geçen ülkelerde BASF'nin konumunu daha da güçlendirecek. Bu ülkeleri Mayıs 2014'te Afrika, Azerbaycan ve Ürdün takip edecek.

DickDick Purchase"Dünyanın her yerinde aynı kalite ve standartta ürün sunmayı taahhüt ediyoruz"

Markanın Çırağan Sarayı'nda gerçekleştirilen Türkiye lansmanında konuşan BASF Yapı Kimyasalları Bölümü ORA Bölgesi (Ortadoğu, Rusya, Orta Asya ve Afrika) Başkan Yardımcısı Dick Purchase, BASF'nin teknolojinin sınırlarını zorlayan bir kurum olduğuna dikkat çekti ve 'Master Builders Solutions' oluşumun bu yönde atılmış yeni bir adım anlamına geldiğini söyledi. BASF'nin 60’dan fazla ülkede üretim tesisi ve satış merkeziyle 2,3 milyar Euro’luk ciro elde ettiği Yapı Kimyasalları Bölümü’nü oluşturan 30 kadar markasını Master Builders Solutions adını verdiği tek bir marka çatısı altında birleştirdiğini vurgulayan Purchase, sundukları yeni markanın kendilerinin bir 'kimyasal ürünler tedarikçisi'nden daha fazlası olduğunu da vurguladığına dikkat çekti. Her gün dünyanın farklı lokasyonlarından müşterilerinin karşılaştığı 7000'in üzerinde zorluk derecesi yüksek soruna karşı çözüm ürettiklerini ifade eden Purchase, yeni oluşumla 'risklere' karşı çok hassas olan inşaat sektörüne 'dünyanın her yerinde aynı kalite ve standartta ürün sunmayı' taahhüt ettiklerini kaydetti. Purchase, geçiş süreci tamamlandıktan sonra 'Master Builders Solutions' ürünlerinin kendi alanlarında birer standart haline geleceğine inandıklarını da sözlerine ekledi.
 
BuğraBuğra Kavuncu ve Dick Purchase"Artık aynı dili konuşacağız"

'Master Builders Solutions' markasının BASF'nin dünya genelindeki farklı coğrafyalardan edindiği bilgi birikimi ve tecrübeyi ortaklaştıracak, aynı dili konuşmalarını sağlayacak bir yapılanma olduğunu açıklayan BASF Yapı Kimyasalları Türkiye Genel Müdürü ve Rusya ve BDT Ülkeleri Pazar Yöneticisi Buğra Kavuncu da, operasyonel anlamda bir değişikliğin söz konusu olmadığını söyledi.

BASF Yapı Kimyasalları Bölümü

İnşaat, bakım, tamir ve restorasyona yönelik gelişmiş kimyasal çözümler sunan BASF Yapı Kimyasalları Bölümü'nün portföyü içinde beton katkıları, çimento katkıları, yer altı yapı kimyasalları, su yalıtım sistemleri, mastikler, beton tamir ve koruma sistemleri, grout harçları, performans zemin kaplama sistemleri, seramik yapıştırıcıları ve derz dolguları, genleşme kontrol sistemleri ve ahşap koruma sistemleri yer alıyor. Yapı Kimyasalları Bölümü’nün inşaat sektöründe konularının uzmanlarından oluşan 6 bin 400 çalışanı bulunuyor. Yapı Kimyasalları Bölümü, 2012 yılında yaklaşık 2,3 milyar Euro’luk bir satış rakamına ulaşmış durumda.

http://www.yapi.com.tr/haberler/basf-yapi-kimyasallari-tum-markalarini-tek-bir-semsiye-altinda-topluyor_114048.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!