Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

909 Walnut Fidelity Kule Yapısı




909 Walnut Fidelity Kule Binası, Missouri’deki en yüksek apartman binası olarak yüksek standartlı yaşam için otuz dört güzel, geniş, ferah lüks suitlerini yeniliyor. Esasen, 1931’de bir banka olarak inşa edilen kulede ofis mekanları da yer alıyor. 909 Walnut Kulesi’ni, 929 Walnut Binası’na bağlayan yeni sekiz katlı garaj, rahatlığıyla birçok apartman sakininin sadece hayal edebileceği türden bir garaj.

En başta, bu garaj alanı diğer yüksek konumlu yaşama alanlarının bir parkta bulabileceği oturma ve toplanma mekanı oluşturulacak gürlükte bir mekandı. Bu yenilikçi projenin geliştiricileri, yüksek nüfus yoğunluklu Kansas şehir merkezinde rekreasyonel yoğunluğu artırmayı düşündüler ve devlet desteği olmadan bu projenin en güvenilir destekçileri oldular.

Kansas şehir merkezi 4,5 milyon Dolar’lık bir yenilemenin tam ortasında yer almasına rağmen, bu on yıllık süreç içinde Kansas şehrinin finans merkezinde önceden varolan yapılar üzerinde sınırlı yatırım yapılmış. Yerleşim bölgesindeki her gelişme yeşil alan yokluğundan olumsuz etkilenmiş. Kansas’da az sayıda, nispeten uzak, gürültülü, korunmasız ve bölünmüş mekanlardan oluşan yeşil alanlar bulunuyor.

909 Walnut Suitleri’nin sakinleri ağaçlar, çalılıklar ve çimenler arasındaki güzel peyzaj alanında rahatlayabiliyorlar. Tasarım konsepti, yaşayanlara lüks bir Avrupa otelinde veya tatil yerinde kendilerini güvende ve rahat hissetmeleri için oluşturulmuş küçük mekanlar ile eşdeğer bir rahatlık sağlamak. Bahçe aynı zamanda, mülk sahiplerininn komşuları ile bir araya gelebileceği ana binalardan ayrı oturma mekanları da sunuyor. Hatta evcil hayvanlar için de ayrı bir alan bulunuyor.

909 Walnut Kulesi’nin yeşil çatısı Kansas şehri boyunca artış gösteren onlarca yeşil çatının da temel ilham kaynağı. Bina gayrimenkul paazarındaki %73’lük doluluk oranını aşarak %90 oranında doluluğa ulaştı.

Sık sık düzenlenen davetler, profesyonel modellik çekimleri, eğitim toplantıları ve yeşil tasarım websiteleri ile bu yeşil çatı, Kansas’daki finans merkezinin bir ikonu haline geldi.


http://www.yapi.com.tr/haberler/909-walnut-fidelity-kule-yapisi_96002.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!