Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Bill Gething - Yüksek Mimar, Sürdürülebilirlik Ortağı, Feilden Clegg Bradley Studios




Bill Gething, Cambridge, Corpus Christi College’da aldığı mimarlık eğitiminin ardından 1981’de Feilden Clegg Bradley Studios ofisine katıldı. 1983 yılında ofise ortak edilen Gething, ofisin sürdürülebilir dizayn adına kazandığı üne katkı yapan projelerin çoğuna dahil oldu.

Gething, Bath’daki araştırmalardan sorumlu olduğu gibi Feilden Clegg Bradley’nin primer çevreci bölümü "The Environmental Handbook"a da çok önemli katkılarda bulundu.

RIBA (Başkanın Sürdürülebilirlik Danışmanı), RIBA Sürdürülebilir Gelecek Komitesi başkanlığı ve Enstitü’nün Pratik, Politika ve Avrupa İlişkileri Komiteleri İklim Değişikliği Kurulu’ndaki üyeliklerinin yanı sıra Gething, BRE Global Sürdürülebilirlik Kurulu Başkanı ve idari kurulunun üyesidir. Büyük Britanya ve Avrupa’nın değişik yerlerinde sürdürülebilirlik üzerine sık sık konuşmalar yapan mimar, RIBA'yı konuyla ilgili çok sayıda milli komitede ve Avrupa Mimarlar Konseyi çalışma kolu "Çevreci ve Sürdürülebilir Mimari"de temsil eder. Aynı zamanda Bath Üniversite’sinde sürdürülebilirlik üzerine konuk profesör, Karbon Güven Akreditasyon Kurulu üyesi, Royal Institute of British Architects başkanı ve EPSRC, Carbon Trust ortak çalışması Carbon Vision araştırma programı icra kurulu üyesi olarak görev yapmaktadır.


http://www.yapi.com.tr/haberler/bill-gething---yuksek-mimar-surdurulebilirlik-ortagi-feilden-clegg-bradley-studios_95978.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın
Haftanın ürünü Roca Akıllı Duş

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!