Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

YAPI Dergisi Dijital Versiyonu ile iPad’lerinizde

Yapı-Endüstri Merkezi tarafından 1973 Temmuz'undan bu yana kesintisiz olarak yayımlanan ve kendi alanındaki en uzun ömürlü dergi olan YAPI Dergisi, dijital ortamda yayımlanmaya başladı. Dergi artık, App Store üzerinden indirilerek iPad’lerde okunabiliyor. Derginin dijital tanıtım sayısına ücretsiz olarak ulaşılabiliyor.

yapi.com.tr
YAPI Dergisi Dijital Versiyonu ile iPad’lerinizde

Yapı-Endüstri Merkezi’nin (YEM) 40 yılı geride bırakan köklü dergisi 'YAPI Mimarlık, Tasarım, Kültür ve Sanat'ın dijital versiyonu okurlarla buluştu. YAPI Mimarlık, Tasarım, Kültür ve Sanat Dergisi artık App Store’dan indirilerek, iPad’lerden okunabiliyor. Derginin dijital tanıtım sayısı ücretsiz olarak incelenebiliyor. Geçen yıl Temmuz ayında 380. sayısıyla yayın yaşamında 40 yılı geride bırakan YAPI, bir mimarlık kültürü dergisi. YAPI Dergisi’nin dijital versiyonunda, elektronik ortamın olanaklarıyla fotoğraf, çizim, video gibi daha fazla görsel uygulamaya yer veriliyor.

YAPI Dergisi'nde çevre, şehircilik, mimarlık kuramı ve tarihi, proje - uygulama, teknoloji ve malzeme, tasarım ve sanat konuları geniş bir yelpazede ele alınıyor. YAPI ayrıca her yıl düzenli olarak okurlarına Yapıda Ekoloji, Yapı Fuarı İstanbul, Yapıda Ürün (Ürün, Malzeme ve Uygulama) ile İçmimarlık ekleri hediye ediyor. Bu ekleri de App Store’dan indirerek iPad’den okumak mümkün olacak.

Türkiye’de geniş bir coğrafyaya ve çok geniş bir yelpazeye yayılan, çok farklı sektörlerden gelen okuyucu profili, içeriğini belirleyen konuların beslendiği alanların çeşitliliği, çok katılımlı bir yayın oluşu, 40 yıldır Türkiye’deki mimarlık ürünlerini aksatmadan yayımlayarak Türkiye Mimarlık Panoraması çizmesi, bu bağlamda belge ve kaynak değeri taşıması YAPI Dergisi’nin öne çıkan özelliklerinden. Derginin dijital versiyonu özellikle, yer sıkıntısı olmaksızın dergiyi arşivlemek isteyenleri sevindirecek.

Mart ayından itibaren dijital olarak okunabilen YAPI’ya, elektronik ortamda www.yapidergisi.com adresinden ulaşılabiliyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/yapi-dergisi-dijital-versiyonu-ile-ipadlerinizde_118407.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!