Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Trakya Cam'dan Yapı Sektörüne Özel Cam Çözümleri

Trakya Cam, 11-14 Ekim tarihleri arasında İzmir’de düzenlenen 18. Yapı Fuarı – Turkeybuild İzmir’e 130 metrekarelik yeni stand konsepti ile katılarak, enerji tasarrufu, güvenlik, gürültü kontrolü, dekorasyon gibi özellikler sağlayan cam çözümlerini ve yeni ürünlerini fuar ziyaretçileri ile buluşturdu.

yapi.com.tr
Trakya Cam'dan Yapı Sektörüne Özel Cam Çözümleri

Özellikle enerji tasarrufu sağlayan ürünler başta olmak üzere, tüm alanlarda AR-GE faaliyetlerine ve yeni ürün geliştirme çalışmalarına büyük önem veren ve yatırımlarını yoğun bir şekilde sürdüren Trakya Cam, 18. Yapı Fuarı – Turkeybuild İzmir’i, mimar, mühendis, PVC ve alüminyum doğrama profesyonelleri, akademisyenler ve nihai tüketicilerin yoğun ilgisi ve geniş katılımı ile tamamladı. Geçtiğimiz günlerde startı verilen 'Isıcam Sinerji/Isıcam Konfor Reklam Kampanyası' ve PVC ve alüminyum doğramacılara yönelik olarak devam eden 'Kazandıran Isıcamlar' ödüllendirme sistemi nedeni ile nihai tüketicilerin ve PVC doğramacıların ilgi odağı olan Trakya Cam standı, dünya gündemindeki en kritik konulardan biri olan ve ülkemiz için de ayrıca önem taşıyan enerji tasarrufunun önemine dikkat çekti.Mero Design'dan endüstri ürünleri tasarımcısı Dr. Meriç Yıldırım'ın tasarladığı Trakya Cam standı, 18. Yapı Fuarı – Turkeybuild İzmir'de 'Altın Mıknatıs' En İyi Stand Tasarımı yarışmasında mansiyon ödülüne değer bulundu

Isıcam Sinerji ve Konfor

Enerji tasarruflu cam bölümünde; özellikle kışı yüksek yakıt faturaları ödeyerek geçirenler için çözüm olarak pencerelerde en iyi ısı yalıtımı sağlayan Isıcam Sinerji ve kışa ilave olarak yazın da yüksek elektrik faturası ödeyerek geçirenler için ise Isıcam Konfor yer aldı. Ürünlerin yalıtım özellikleri, standda yer alan düzenekler ile ziyaretçiler tarafından test edildi.

Isıcam Sinerji ile ısı kayıpları, standart çift cama göre yüzde 50 azalıyor ve yakıt masraflarından tasarruf ediliyor. Isıcam Konfor ise, ısı kontrol özelliğine ilave olarak, güneş kontrol özelliğine de sahip olduğundan, kışın yakıt, yazın da klima masraflarından tasarruf sağlıyor. Trakya Cam tarafından yapılan açıklamaya göre ülkemizde tüm konutlarda Isıcam Sinerji veya Isıcam Konfor kullanılması durumunda oluşacak bireysel tasarruflarla, ülke genelinde her yıl 2,5 milyar dolarlık enerji tasarrufu sağlama imkanı bulunuyor.

Diğer ürünler

Güvenlikli cam bölümünde ise, çeşitli darbelere dayanıklı emniyet ve güvenlik camları TRC Lameks ve TRC Duracam sergilendi.

Gürültü kontrol ürünü TRC Acoustic Lameks’in özellikleri de standda yer alan düzenekte fuar ziyaretçileri tarafından test edildi.

Ayrıca dekorasyona yönelik, özel olarak tasarlanmış buzlu cam serisi TRC Elit Glass ve boyalı camlar TRC Gökkuşağı, mekan tasarımlarında, yaşam alanlarına yeni boyutlar katmak üzere ziyaretçilere sunuldu.

Trakya Cam’ın prestijli binalara imzası olan reflektif güneş kontrol camları TRC Tentesol ve TRC Tentesol T, cephe kaplamada cam seçenekleri olarak standda yer aldı; TRC Tentesol’ün yeni renk seçenekleri füme ve bronz, TRC Tentesol T’nin yeni renk seçeneği gümüş ile de yapı sektörüne yeni cam çözümleri sunuldu.

Sektöre sunulan diğer bir yeni ürün ise; yüksek ışık geçirgenliği ve berraklığı ile arkasında sergilenen objeleri gerçek renklerinde ve parlaklıklarında gösteren düşük demirli düzcam TRC Helio extra clear ürünü oldu.

http://www.yapi.com.tr/haberler/trakya-camdan-yapi-sektorune-ozel-cam-cozumleri_102592.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!