Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Rasch Yapı Fuarı’nda tam not aldı




Duvar kağıdının köklü markası Rasch, en yeni koleksiyonlarını Uluslararası İstanbul Yapı Fuarı’nda sektöre tanıttı. Fuar süresince ziyaretçiler, Rasch’ın birbirinden özel koleksiyonlarını inceleme fırsatı buldular. Yepyeni desen, doku ve tasarım alternatifleriyle çok geniş bir ürün gamına sahip olan Rasch, retrodan vintage’a, modernden klasiğe kadar pek çok tarza uygun tasarımlarıyla antreden salona, yemek odasından banyoya, yatak odasından bebek ve çocuk odalarına kadar bir evin bütün odaları için uygun duvar kağıdı koleksiyonlarını sektöre tanıttı.

Rasch duvar kağıtları, silinebilme özelliği, aleve dayanıklılık, anti-alerjiklik, uygulama sonrasında da tamir edilebilme, ses ve ısı izolasyona destek, çatlama ve deformasyona uzun süre dayanıklılık,  uygulama sırasında ve sonrasında koku yapmama avantajlarıyla yapı sektörünün profesyonellerinden oluşan ziyaretçilerden tam not aldı.

Rasch’ın Türkiye Distribütörü Hanna Brand Management, duvar kağıtlarının dekorasyonun tamamlayıcı unsuru olarak son kullanıcıya çok geniş bir ürün yelpazesi sunması, gelişen teknolojiyle beraber su ve leke tutmayan, mutfak ve banyo gibi ıslak hacimlerde bile kullanılabilen, yıkanabilen, boyanabilen özellikte koleksiyonların üretilmesi ile ilerleyen yıllarda özellikle lüks konutlarda duvar kağıdı kullanımının hızla yaygınlaşacağını ifade ediyor.


http://www.yapi.com.tr/haberler/rasch-yapi-fuarinda-tam-not-aldi_96274.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!