Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Özcan Özman / Genel Müdür, Emülzer Asfaltevi Tecrit Maddeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi




Heyet görüşmelerine katılmaya, sizden gelen bildirimle karar verdik. Listeden, profilimize uygun firmaları seçtik.  Zaten piyasada, Kuzey Afrika ülkelerinde yeni iş olanaklarına dair bir inanç vardı. Seçtiğimiz firmalar oradaydı; ilgilendiğimiz herkesle görüşebildik. Karşımızda, alışveriş yapmaya niyetli insanlar vardı.

Bu tür görüşmelere katılanlar, genelde ciddi alıcılar olarak geliyorlar; bunu daha önceki deneyimlerimizden de biliyorduk. Daha önce iş bağlantıları yapmıştık; bu organizasyonda da olacağına inanıyoruz. Etkinliğin, fuar parelelinde gerçekleştiriliyor olması da bir avantaj sağladı. Konuk firmaların, görüşmelerin akabinde, zaman kaybetmeden standımızı da görmeleri etkili oldu.

Bizimki, yükte ağır pahada hafif bir ürün. Bu nedenle her yerden her yere satılamıyor. Bu anlamda Malezya'dan gelen temsilcilerle görüşmemiz ilginç bir deneyim oldu. Bizim sektörümüzden, çok bilgili, çok dolu bir firmaydı. Hiç umulmadık bir şey; ama en çok da oradan bir beklentimiz oluştu. Normal koşullarda Malezya’ya mal satmayı düşünmezdik; masamızdan böyle bir çabaya girmezdik.


http://www.yapi.com.tr/haberler/ozcan-ozman-genel-mudur-emulzer-asfaltevi-tecrit-maddeleri-sanayi-ve-ticaret-limited-sirketi_96261.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!